В Україні з’явиться новий смартфон Huawei Y6p

В Україні з’явиться новий смартфон Huawei Y6p

Київ, 21 травня 2020 р. — Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні представив новий смартфон серії Huawei Y — Huawei Y6p. 

Акумулятор і фотоможливості

Huawei Y6p оснащений акумулятором великої місткості в 5 000 мА*год, який разом з фірмовою технологією енергозбереження від Huawei забезпечує тривалий термін роботи пристрою. На одному заряді Huawei Y6p може відтворювати до 32 годин відео. Зворотна зарядка дозволяє використовувати потужний акумулятор для зарядки інших гаджетів.

Huawei Y6p

Huawei Y6p оснащений потрійною камерою, яка включає 13-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну ширококутну камери, а також 2-мегапіксельну камеру для визначення глибини кадру. 8-мегапіксельна фронтальна камера підтримує вдосконалені алгоритми прикрашення, що дозволяють робити яскраві селфі.

Великий дисплей і нові кольори

Завдяки 6,3-дюймовому дисплею Huawei Dewdrop Display перегляд інтернет-сторінок і відео стає ще цікавішим. Фронтальна камера розташована в невеликому вирізі, який майже не помітний на екрані. Грані смартфона стали тоншими, що забезпечує співвідношення екрана до корпусу в 88,4%. 

Huawei Y6p

Новий смартфон має корпус із вигнутими краями і доступний у трьох кольорах — «Чорному» (Midnight Black), «Фіолетовому» (Phantom Purple) і «Зеленому» (Emerald Green). Задня панель смартфонів у двох останніх кольорах виконана за допомогою восьмиступеневого процесу, завдяки чому їхня поверхня блищить і має особливу текстуру.

Продуктивність і інтерфейс користувача

Huawei Y6p оснащений потужним восьмиядерним процесором, який забезпечує достатньо високу продуктивність для роботи і розваг. Він підтримує 3 ГБ RAM-пам’яті і 64 ГБ внутрішньої пам’яті для зберігання контенту і додатків. Також доступний слот розширення пам’яті microSD, що дозволяє збільшити сховище до 512 ГБ.

Huawei Y6p підтримує «з коробки» інтерфейс EMUI 10.1 на основі Android 10. Файлова система Huawei EROFS в EMUI 10.1 покращує швидкість рандомного читання і час відгуку. У той же час вона забезпечує приблизно 2 ГБ додаткового простору для зберігання ще 1 000 зображень або 500 аудіофайлів. Остання версія EMUI підтримує режим Simple для збільшення іконок і розміру шрифту та спрощення інтерфейсу користувача.

Це цікаво:   Привабливий дизайн та практичність: пристрої керування та індикації Eaton серії RMQ TitanTM

У Huawei Y6p попередньо встановлено фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery. У ньому користувачі можуть завантажувати різні локальні та глобальні додатки. Список локальних додатків включає Megogo, Divan.tv, Lanet.tv, Portmone, EasyWay, Monobank, ПриватБанк, Ощад 24/7, Дія, LeoWallet тощо. Крім того, користувачам доступні такі популярні програми, як Viber, Telegram, TikTok, Snapchat, а також ігри World of Tanks Blitz, Game of Thrones Beyond the Wall, Lords Mobile, Cut the Rope.

Ціна і доступність

Huawei Y6p з’явиться в Україні з 29 травня за рекомендованою ціною 3 799 грн.

Технічні характеристики:

Розмір*159,1 (В) x 74,1 (Ш) x 9 (Т) мм
Вага*185 г
КольориЧорний, зелений, фіолетовий
Дисплей*6,3″, IPS, 1600 x 720
Пам’ять*3 + 64 ГБ
Камера*Основна: 13 Мп + 5 Мп + 2 Мп; селфі: 8 Мп
Операційна системаEMUI 10.1 (на основі Android 10)
Батарея5 000 мА*год, 5В/2А
СенсориСканер відбитків пальцівЗовнішнього освітленняСили тяжінняНаближення
Інші можливостіПідтримка модуля NFC

Новини IT » Технології » В Україні з’явиться новий смартфон Huawei Y6p

Опубліковано


Останні новини IT: