В Україні стартують продажі нових навушників Huawei Freebuds 3i  з активним приглушенням шуму

В Україні стартують продажі нових навушників Huawei Freebuds 3i з активним приглушенням шуму

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні анонсує старт продажів нових навушників Huawei Freebuds 3i. Новинка з’явиться у продажу з 25 червня. 

Система приглушення шуму з трьома мікрофонами — двома зовнішніми та одним внутрішнім — дозволяє повною мірою насолоджуватися музикою, спілкуванням із близькими та переглядом фільмів. Зовнішні мікрофони приглушують сторонній шум, у той час як внутрішній мікрофон виявляє інші шуми у вухах для максимального приглушення. Навушники Huawei FreeBuds 3i створюють ідеальну атмосферу для прослуховування музики завдяки зниженню рівня шуму до показника 32 дБ.

Безпровідні навушники Huawei Freebuds 3i підключаються до смартфона автоматично — після відчинення зарядного кейса достатньо натиснути на pop-up вікно на екрані гаджета. Вбудовані датчики в обох навушниках дозволяють зручно керувати музикою та дзвінками. Просто двічі постукайте по навушнику для відтворення улюблених пісень і керування викликами або натисніть та утримуйте навушник для активного приглушення шуму. Окрім того, програвання музики зупиняється, коли ви виймаєте навушники з вух, та відновлюється, коли ви їх вставляєте назад. 

Великі 10-міліметрові динаміки гарантують насиченість басів, а високочутливі полімерні композитні мембрани забезпечують збалансоване звучання. 

Зручна конічна форма навушників та гнучкі силіконові насадки чотирьох різних розмірів забезпечують максимальний комфорт під час носіння. 

Навушники дарують до 3,5 годин відтворення музики на одній зарядці, а використання зарядного кейса гарантує до 14,5 годин автономної роботи.

З 25 червня навушники Huawei FreeBuds 3i будуть доступні в Україні за рекомендованою ціною 2 999 грн. Новинка представлена у двох класичних кольорах — «Чорному» (Carbon Black) та «Білому» (Ceramic White).

Це цікаво:   Промисловість 5.0: забезпечення сталого та екологічно чистого майбутнього вже зараз

Новини IT » Технології » В Україні стартують продажі нових навушників Huawei Freebuds 3i з активним приглушенням шуму

Опубліковано


Останні новини IT: