Консольні ігри виходять на новий рівень завдяки моніторам Philips 558M1RY і 278M1R

Консольні ігри виходять на новий рівень завдяки моніторам Philips 558M1RY і 278M1R

Компанія MMD, лідер в галузі інноваційних технологій та володар прав на бренд Philips Monitors, представляє дві нові моделі в лінійці Momentum. Одна з новинок створена у співпраці з Bowers & Wilkins. Перший новий монітор — 55-дюймовий 558M1RY (139,7 см), найбільший з серії оптимізованих для ігрових приставок. Другий — 27-дюймовий 278M1R (68,6 см), розроблений для кіберспорту. Монітор 558M1RY подарує іграм зовсім новий вимір: він може похвалитися 4K UHD дисплеєм, частотою оновлення до 120 Гц, спеціальним динаміком компанії Bowers & Wilkins та підсвічуванням Ambiglow, яке висвітлює простір навколо екрану. Модель 278M1R — це перший монітор Philips, розроблений спеціально для кіберспортивних змагань. Він оснащений 27-дюймовим дисплеєм та відповідає стандарту HDR Ready.

Модель з діагоналлю 55 дюймів буде доступна у продажу в кінці червня 2020 року, а 27-дюймова — у липні.

Найімерсивніший монітор на ринку

Монітор 558M1RY це повноцінне комплексне рішення для захоплюючих ігор та інших розваг. Геймер зможе повністю зануритися в гру завдяки 55-дюймовому екрану та тристоронньому підсвічуванню Ambiglow. Монітор вражає роздільною здатністю UltraClear 4K UHD (3840×2160 пікселів) та відповідає стандарту DisplayHDR 1000. Користувачі зможуть налаштувати HDR відповідно до своїх уподобань за допомогою режимів: «HDR-гра», «HDR-фільм», «HDR-фото» і «Персональний HDR», а при бажанні HDR можна повністю відключити.

Ігри, телешоу та фільми будуть виглядати вражаюче зі статичним коефіцієнтом контрастності 4000:1, з глибоким чорним кольором та приголомшливою кольоровою гамою. Низька затримка при введенні означає, що геймери отримають моментальний візуальний зворотний зв’язок, а ефекти будуть відображатися без ривків та зі зменшеною розмитістю при русі, завдяки частоті відновлення 60-120 Гц (в залежності від використовуваного порту) і технології AMD FreeSync.

Це цікаво:   Робочий простір для нового покоління: який він?

Модель з 55-дюймовим дисплеєм оснащена саундбаром створеним Bowers & Wilkins, британською компанією з виробництва акустичних систем, яка відома в усьому світі своїми інноваційними розробками в області звуку. Звукова панель вбудована в монітор, завдяки чому користувачам не потрібно підключати додаткове обладнання. Звукова панель відрізняється загальною вихідною потужністю 40 Вт, оснащена 2.1-канальною звуковою системою, звучанням DTS та володіє частотною характеристикою від 50 Гц до 20 кГц. Пристрій також оснащений декількома звуковими режимами, призначеними для геймерів, такими як «Спорт і гонки», «RPG і пригоди», «Екшн», а також «Фільм», «Музика» і персональним режимом.

Імерсивна технологія Ambiglow дозволяє візуально збільшити екран та занурити геймера в гру. Ця технологія обробляє контент, що відображається, і проектує світіння, колір якого відповідає кольору зображення. Монітор 558M1RY оснащений підсвічуванням Ambiglow з трьох сторін, завдяки чому користувач отримує більший ефект занурення, ніж будь-коли раніше.

55-дюймовий  монітор для консольних ігор в лінійці Philips Momentum з роздільною здатністю 4K UHD, технологією DisplayHDR 1000, частотою оновлення 60-120 Гц, затримкою 4 мс (GtG), низькою затримкою введення 2,5 мс при підключенні через HDMI і 1,5 мс через DP, 

Adaptive-Sync і звуком Bowers & Wilkins

Оптимізований для консолей монітор, розроблений для змагальних ігор

Монітор 278M1R це перший продукт Philips Monitors, оптимізований для кіберспорту, зокрема, для шутерів від першої особи, екшн-ігор і гонок. Компактний 27-дюймовий дисплей робить його найменшим пристроєм серії. 278M1R обладнаний 130-міліметровою підставкою з регулюванням нахилу -5/20° і можливістю повороту (+-33°), що дозволяє легко регулювати його розташування для оптимального комфорту очей. Фірмове підсвічування Ambiglow розміщене на всіх чотирьох сторонах монітора, перетворюючи його в центральний елемент усієї ігрової системи.

Це цікаво:   Технології для безпечної евакуації в місцях масового скупчення людей

Панель з роздільною здатністю 4K, частота оновлення 60 Гц і мала затримка на вході 278M1R, розроблений спеціально для любителів змагальних ігор. Мінімальна затримка між діями користувача і тим, що він бачить на екрані, робить ігровий процес плавним, а зворотний зв’язок швидким. Це надає гравцям перевагу над суперниками.

Два роз’єми HDMI 2.0, якими оснащений 278M1R, уможливлюють високошвидкісне підключення декількох джерел сигналу, а звук транслюється через динаміки DTS Sound (5 Вт x 2).

A flat screen tv sitting in a dark room

Description automatically generated

27-дюймовий монітор для консольних ігор в лінійці Philips Momentum з роздільною здатністю 4K UHD, HDR Ready, частотою оновлення 60 Гц,, технологіями Adaptive-Sync та DTS Sound

Характеристики обох моніторів дозволяють використовувати їх для сучасних консольних ігор, а також для майбутніх поколінь ігрових пристроїв. Модель 558M1RY з’явиться у продажу в кінці червня 2020 року за орієнтовною ціною 44 999 гривень, а монітор 278M1R вийде в кінці липня і буде коштувати 14 499 гривень.


Новини IT » Технології » Консольні ігри виходять на новий рівень завдяки моніторам Philips 558M1RY і 278M1R

Опубліковано


Останні новини IT: