Новий холодильник Haier A4F742: великий, тихий, надійний «вартовий кухні» від провідного бренда

Новий холодильник Haier A4F742: великий, тихий, надійний «вартовий кухні» від провідного бренда

Компанія Haier, №1 у світі серед виробників великої побутової техніки за версією Euromonitor International, представляє нову серію комбінованих трикамерних холодильників Haier A4F742. Цей якісний домашній прилад чудово задовольнить потреби сучасної людини, яка прагне не витрачати цінний час на залагодження побутових дрібниць.

Серед ключових особливостей новинки – великі габарити та неабияка потужність. Холодильник Haier A4F742 обладнано інверторним компресором, що забезпечує ефективну й тиху роботу за рівня шуму всього 38 дБ. Клас енергоспоживання А++ дозволяє заощаджувати електроенергію, а 12 років гарантії на компресор є запорукою його надійності та довговічності. 

Haier A4F742 є взірцем дотримання температурних режимів. Технологія Total No Frost виключає необхідність ручного розморожування, адже іней та крига не утворюються. Динамічне охолодження MultiFlow дозволяє більш точно регулювати температуру в холодильній камері. Рівномірний розподіл повітряних потоків і охолодження продуктів харчування з усіх сторін збільшує термін їхньої придатності.

Haier A4F742 також оснащений контейнером «0° Zone» – спеціальним відділом для якісного зберігання м’яса, риби, морепродуктів, сирів та молочних продуктів. Технологія HCS відводить зайву вологу, якщо її рівень перевищує 90%, або накопичує її за надмірно сухого повітря, тож овочі й фрукти залишаються свіжими довше.

В новому холодильнику – всьому своє місце. Haier A4F742 містить три відокремлені камери, тож запахи продуктів не змішуються. Спеціально розроблена подвійна винна полиця забезпечує комфорт розміщення пляшок. Маючи складну конструкцію, вона ще й служить варіативності внутрішнього простору, щоб легко вміщалися високі ємності та інші габаритні продукти.

Холодильник Haier A4F742 ніколи не дасть забути про улюблені страви. Завдяки світлодіодній колоні Tower Led, вбудованій у задню стінку холодильного відділення, все, що є на полицях, чудово проглядається. Змінювати будь-які налаштування також легко як ніколи: сучасний LED-дисплей на дверцятах дозволяє керувати приладом одним дотиком.

Це цікаво:   LG Smart TV пропонує три місяці безкоштовного користування Apple TV+

Параметри холодильників Haier A4F742: ширина та глибина – 70 см, висота – 190.5 см. Серія складається з двох моделей – А4F742CMG стильного сірого кольору та A4F742CGG приємного золотавого відтінку.

Придбати новинку можна в інтернет-магазині Rozetka та брендованих крамницях Haier за адресами: м. Київ, вул. Хрещатик, 52 (магазин «Цитрус»), м. Київ, вул. Берковецька, 6д (ТРЦ Lavina Mall) та м. Одеса, пер. Віце-адмірала Жукова, 17/19 (магазин «Цитрус»).


Новини IT » Технології » Новий холодильник Haier A4F742: великий, тихий, надійний «вартовий кухні» від провідного бренда

Опубліковано


Останні новини IT: