Технологія LG ОВіК отримує міжнародні сертифікації з якості повітря у приміщенні

Технологія LG ОВіК отримує міжнародні сертифікації з якості повітря у приміщенні

Стельова система вентиляції касетного типу створює більш здорове та безпечне середовище в приміщенні

Технології комерційного кондиціонування повітря від LG Electronics отримали визнання авторитетних міжнародних організацій за свою здатність поліпшувати якість повітря в приміщеннях. Сертифікати Intertek, TÜV Rheinland та Underwriters Laboratories (UL), видані системі LG Dual Vane Cassette, підтверджують ефективність рішень LG ОВіК щодо забезпечення чистого повітря.

LG DUAL Vane Cassette – перше в світі рішення для систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, яке отримало сертифікат UL GREENGUARD Gold за показниками викидів з низьким вмістом летких органічних сполук (ЛОС). LG Dual Vane Cassette була також відзначена Intertek за зниження кількості шкідливих часток у повітрі в приміщенні1. Її видатні можливості очищення повітря стали реальними завдяки технології LG Plasmaster™ Ionizer +, яка створює більше 3 мільйонів іонів для знищення алергенів та бактерій. Згідно з цими фактами, LG DUAL Vane Cassette є ідеальним для використання у школах та медичних установах, де якість повітря має першорядне значення.

TÜV Rheinland сертифікувала 5-ступінчасту систему очищення повітря LG для ефективного очищення від ультрадрібного пилу, алергенів та шкідливих бактерій, включаючи Staphylococcus aureus2. Більше того, Британський фонд боротьби з алергією сертифікував здатність LG Dual Vane Cassette очищувати повітря і видаляти алергени.

LG’s Dual Vane Cassette – ефективна й універсальна система кондиціонування повітря з двома лопатями, які допомагають забезпечувати сильний повітряний потік і широке, рівномірне охоплення площі. За допомогою шести різних режимів користувачі можуть налаштовувати напрямок і силу повітряного потоку для будь-якого приміщення або ж відповідно до своїх індивідуальних потреб.

«Ці надійні сертифікати підтверджують важливість безпеки та благополуччя клієнтів, яку LG  ставить для себе на перше місце, – сказав Джеймс Лі, виконавчий віце-президент і глава підрозділу LG Air Solution Business. «ОВіК відіграє основну роль у створенні комфортних та безпечних умов у приміщенні для його господарів, і LG продовжить пропонувати рішення, які відповідають найвищим міжнародним стандартам для здорової та ефективної роботи».

Це цікаво:   Саундбари 2024 від LG надають повне занурення в домашні розваги з насиченим звуком

Новини IT » Технології » Технологія LG ОВіК отримує міжнародні сертифікації з якості повітря у приміщенні

Опубліковано


Останні новини IT: