LG завоювала 31 нагороду Red Dot Design Award

LG завоювала 31 нагороду Red Dot Design Award

Компанія вкотре відзначена експертами галузі за видатні досягнення у сфері промислового дизайну

Компанія LG Electronics (LG) вкотре була відзначена за своє лідерство в сфері споживчого та промислового дизайну, заробивши цього року 31 нагороду за продуктовий дизайн в рамках премії Red Dot Award, однієї з найбільш значущих у сфері дизайну. Представлена ​​на CES 2021 дизайнерська техніка LG була відзначена 5 нагородами, включаючи холодильник InstaView® Door-in-Door®, пару холодильника і морозильної камери, пилосос CordZero, кондиціонер і Styler.

Серед найбільш значущих – нагорода, якою відзначена дизайнерська техніка LG в категорії «Матеріали і поверхні», – за використання кольору, матеріалу та покриття (CMF). Представлена ​​як сміливе переосмислення традиційної побутової техніки, дизайнерська техніка LG – це поєднання технологічно досконалих побутових пристроїв та високоякісних матеріалів, які можуть бути адаптовані з урахуванням вимог кожного покупця. Такі матеріали, як нержавіюча сталь, скло, метал, а також FENIX, – новаторський матеріал з передовою технологією покриття, розроблений Arpa Industriale, – використовуються для підкреслення вишуканості кожного продукту в колекції.

Серед інших нагород – визнання винятковим дизайну LG WashTower™, вертикального моноблочного рішення для прання, яке вивільняє більше простору на підлозі, працюючи при цьому з надвеликими завантаженнями. Крім побутової техніки, ряд комп’ютерних продуктів LG, таких як ігровий монітор UltraGear™ та LG gram, були відзначені за їх передовий елегантний дизайн, який відображає ключові цінності продуктів.

Премія Red Dot Design Award – одна з трьох найпрестижніших нагород у сфері професійного дизайну, і ця висока оцінка стала визнаною в усьому світі як один з популярних знаків якості за винятковий дизайн. У цьому році 7800 продуктів були подані на розгляд журі.

Це цікаво:   ASUS AI PC – комп’ютер нової ери

«Для бренду, який має на меті поставляти якісну продукцію з винятковим дизайном, завжди велика честь отримати визнання від Red Dot, – зазначив Чхуль Бе Лі, керівник центру управління корпоративним дизайном LG Electronics. – LG прагне задовольнити бажання споживачів покращити якість простору за допомогою високоякісних продуктів, які ще й добре виглядають, і ми продовжимо розробку інноваційних дизайнів, які виправдовують ці очікування».


Новини IT » Технології » LG завоювала 31 нагороду Red Dot Design Award

Опубліковано


Останні новини IT: