Prestigio ReVolt A7: зарядить три гаджета одночасно

Prestigio ReVolt A7: зарядить три гаджета одночасно

Prestigio розширює лінійку бездротових зарядних станцій і представляє функціональну ReVolt A7. Пристрій розрахований на зарядку трьох девайсів одночасно і зможе поповнити енергозапаси найсучасніших смартфонів.

У сучасному темпі життя важливо швидко і без особливих зусиль заряджати гаджети: смартфони, навушники, годинник, при цьому не возитися з проводами, зарядними блоками і пошуком розеток. Prestigio пропонує вирішення проблеми за допомогою ReVolt A7 бездротової зарядної станції, яка заряджає до трьох девайсів одночасно.

Зарядна станція Prestigio ReVolt A7
Зарядна станція Prestigio ReVolt A7

За допомогою одного пристрою можна поповнити запаси акумуляторів iPhone, Apple Watch і AirPods. Зарядна станція Prestigio сумісна не тільки з технікою компанії Apple, але також підходить до всіх пристроїв, які підтримують бездротову зарядку по стандарту Qi.

ReVolt A7 оптимізує простір в будинку або офісі, позбавляючи від зайвих дротів і від пошуку вільних розеток. Повнота заряду девайса визначається за допомогою LED-індикатора. Процес зарядки може проходити навіть через чохол, товщина якого не перевищує 4 мм. Додатковою функцією зарядної станції є можливість одночасного заряду двох смартфонів.

Зарядна станція Prestigio зручна у використанні. Смартфон на ній можна розмістити як горизонтально, так і вертикально. Це дозволить під час зарядки акумулятора не відриватися від перегляду відео або відеодзвінка.

Завдяки стильному дизайну, функціональності і відсутності дротів, ReVolt A7 стане незамінним помічником вдома і в офісі для тих, хто цінує свій час і комфорт.

Prestigio ReVolt A7 вже у продажу.

Купити: https://bit.ly/3zOYGq1 

Це цікаво:   ASUS A3402WVA – 23,8-дюймовий моноблочний комп’ютер на новій апаратній платформі Intel®

Новини IT » Технології » Prestigio ReVolt A7: зарядить три гаджета одночасно

Опубліковано


Останні новини IT: