Дані собі обіцянки треба виконувати: стереогарнітура TWS-3 від Canyon – мастхев для новачків ЗСЖ

Дані собі обіцянки треба виконувати: стереогарнітура TWS-3 від Canyon – мастхев для новачків ЗСЖ

Хто з нас не обіцяв собі почати бігати «вже завтра»? Для фігури, здоров’я, настрою – мотивація у кожного своя. Часто обіцянка так і залишається словами не тільки через прокрастинації, а й через невдалий старт. Неправильне взуття, відсутність розминки, неправильна техніка бігу, невідповідна музика, що збиває темп, а також дроти гарнітури, які  плутаються, – топ-5 помилок бігуна-початківця. Компанія Canyon, розуміючи важливість фізичної активності, створила продукт, який допоможе виробити нову корисну звичку комфортно й із задоволенням. Бездротова стереогарнітура TWS-3 – ще одна річ для новопосвячених спортсменів, така ж важлива для пробіжки, як сонцезахисний крем влітку.

Навушники TWS-3 от Canyon

Елегантний класичний дизайн

Навушники TWS-3 займають мінімум простору, що вкрай важливо, коли не хочеш бігати із сумкою. У комплект входить 2 пари вакуумних силіконових накладок різного розміру, з яких ви зможете вибрати відповідні саме вам, щоб навушники не випали під час руху.

Функція hands free зі стереомікрофоном

Спілкуватися легко! За кермом, при прибиранні будинку, на відпочинку і під час занять спортом – виробники Canyon подбали про те, щоб у будь-якій ситуації ваші руки залишалися вільними, а якість і особливості стереомікрофонів вражали чіткістю звуку.

Навушники TWS-3 от Canyon

Автоматичне сполучення

Технологія Bluetooth 5.0 забезпечує моментальне сполучення з гаджетом без затримки і гальмування. Усе, що потрібно, – це активізація функції Bluetooth на вашому гаджеті. Хоп – і ви вже слухаєте улюблені треки, нестримно долаючи метр за метром.

Розпізнавання голосових команд

У моменти, коли немає можливості механічно активувати потрібну функцію, виручають голосові команди. Перебуваючи в навушниках, ви легко можете зателефонувати, завершити дзвінок або переключити пісню, навіть не зупиняючись під час бігу.

Енергоощадна технологія

Вам точно не доведеться турбуватися про те, що навушники розрядяться під час пробіжки: бездротова гарнітура TWS-3 забезпечує безперервну роботу до 4 годин на одному заряді. При цьому для повної підзарядки достатньо лише 2 годин.

Це цікаво:   Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка

Вологостійкість стандарту IP33

Виходьте раніше, ловіть прохолоду й не бійтеся дощу! Надійна технологія вологостійкості зі ступенем захисту IP33 дозволить вам тренуватися за будь-якої погоди.

Універсальний Type C роз’єм

Роз’єм Type C – стандартний роз’єм для більшості сучасних гаджетів, а значить, забутий дріт для зарядки не стане проблемою.


Новини IT » Технології » Дані собі обіцянки треба виконувати: стереогарнітура TWS-3 від Canyon – мастхев для новачків ЗСЖ

Опубліковано


Останні новини IT: