Ігри на преміум-телевізорах LG досягають нових висот з останнім оновленням Dolby Vision

Ігри на преміум-телевізорах LG досягають нових висот з останнім оновленням Dolby Vision

OLED-телевізори LG стають першими 4K-телевізорами з частотою 120 Гц та підтримкою Dolby Vision для ігор для нового рівня задоволення.  

Компанія LG Electronics (LG) з гордістю повідомляє, що стає першим виробником телевізорів, який презентує можливість забезпечення жаданого Dolby Vision® HDR з роздільною здатністю 4К та частотою 120 Гц для ігор на сумісних платформах, підтверджуючи свою мету надавати найкращий ігровий досвід на великому екрані. Завдяки розширеним ігровим можливостям і зручному, інтуїтивно зрозумілому керуванню преміум-телевізори LG  готові забезпечити бездоганний ігровий досвід наступного покоління.

Версія прошивки 03.15.27, яка вже доступна користувачам, робить OLED-телевізори LG серії C1 та G1 першими у світі, здатними підтримувати неймовірний Dolby Vision® HDR з 4K/120 Гц на сумісних ігрових платформах. Додаткові преміум-моделі LG з лінійки телевізорів 2021 року, такі як телевізори OLED серій Z1, QNED Mini LED  серії QNED99 та NanoCell серії NANO99, також отримують оновлення в липні. Інші моделі телевізорів 2021 і 2020 років теж проходять тестування для ігор з Dolby Vision з частотою 60 або 120 Гц. 

Прошивка впроваджує ще одну нову функцію, яка виводить ігровий процес на новий рівень зручності. Функція Game Dashboard – це плаваюче екранне меню, подібне до проекційного дисплею (HUD), яке використовується в багатьох іграх. Вона доступна на всіх телевізорах LG 2021 року, оснащених режимом «Оптимізація Гри». Ця функція дозволяє користувачам швидко переглядати налаштування телевізора і перемикатися без пауз у грі між різними жанрами – стандартними, FPS (шутером від першої особи), RPG (рольовою грою) або RTS (стратегією у реальному часі). Меню також відображає статус інших режимів, таких як стабілізація чорного кольору, низька затримка та змінна частота оновлення (VRR). Щоб отримати доступ до більшої кількості опцій, користувачі можуть запустити меню режиму «Оптимізація Гри» безпосередньо з Game Dashboard. 

Визнані найкращими телевізорами для ігор довіреними публікаціями та завзятими геймерами в усьому світі, OLED-телевізори LG можуть похвалитися функціями, які допомагають грі будь-якого жанру виглядати неймовірно привабливо й швидко відтворюватися. Завдяки мінімальним затримкам телевізори LG забезпечують дивовижний процес гри з таким рівнем швидкості реагування, який допомагає користувачам підніматися у топ лідерів в улюблених викликах на консолях наступного покоління та ПК.  

Це цікаво:   «Повітряна тривога» 5.2 — нові важливі сповіщення, стихійні лиха

Новини IT » Технології » Ігри на преміум-телевізорах LG досягають нових висот з останнім оновленням Dolby Vision

Опубліковано


Останні новини IT: