Любителі кіно та музики по всьому світу зможуть насолоджуватись об’ємним звуком завдяки найкомпактнішому саундбару від LG

Любителі кіно та музики по всьому світу зможуть насолоджуватись об’ємним звуком завдяки найкомпактнішому саундбару від LG

LG Eclair Ідеально підходить для невеликих приміщень: вражаючий звук Dolby Atmos та чисті баси з низьким рівнем вібрації

Компанія LG Electronics (LG) анонсувала вихід саундбару Eclair (модель QP5), що є найкомпактнішою моделлю на сьогоднішній день. Перші продажі почнуться у Північній Америці, а потім в інших регіонах світу. Нагороджений премією CES Innovation Award 2021 року, цей саундбар прекрасно підходить до сучасного стилю життя завдяки його виточеному, компактному дизайну, який добре вписується в невеликі приміщення, водночас забезпечуючи імерсивний звук.  

Саундбар LG Eclair
Саундбар LG Eclair

Незважаючи на свої компактні розміри, LG Eclair забезпечує вражаючу якість звуку з підтримкою Dolby Atmos® і DTS:X, не доставляючи незручностей сусідам свого власника, завдяки низькочастотному сабвуферу з потужними басами і низьким рівнем вібрації. Маючи розмір усього 296 x 59.9 x 126 мм (одна третя ширини попередньої найменшої моделі 3.1.2-канального саундбару Atmos SP8YA),  LG Eclair має вишуканий овальний дизайн та покриття з тканини у класичних чорному або білому кольорах, що гармоніює з будь-яким сучасним декором. 

Саундбар LG Eclair

Удосконалена 3.1.2-канальна система LG Eclair з бездротовим сабвуфером використовує налаштування та технології Meridian Audio для передачі надзвичайної деталізації та просторовості. Технологія Horizon від Meridian перетворює двоканальний стереоконтент в багатоканальний з ефектом присутності, щоб забезпечити яскравіші враження об’ємності звукового простору для дійсно кінематографічного звуку з балансом тональностей, що залишається автентичним до оригінального запису. 

LG Eclair пропонує покращені враження від перегляду завдяки підтримці наскрізної передачі даних 4K, яка дозволяє глядачам насолоджуватися приголомшливим контентом у 4K і HDR, включаючи Dolby Vision, на їх улюблених стрімінгових сервісах. Більше того, адаптивний алгоритм LG AI Sound Pro аналізує контент, що відтворюється, й автоматично застосовує найкращі налаштування звуку, в залежності від жанру контенту, яким користувач насолоджується, будь то новини, музика чи кіно. 

Саундбар LG Eclair

LG Eclair не тільки оживляє звук, він також розроблений для забезпечення максимального комфорту користувачів, тому потребує менше кабелів не шкодячи якості звуку. Це можливо завдяки підтримці удосконаленого реверсивного звукового каналу (eARC), що дозволяє передавати 5.1-, 7.1-канальне звучання та звуку з ефектом присутності, наприклад Dolby Atmos і DTS:X на сумісних телевізорах. Власники телевізорів LG 2021 року також отримають автентичний й чистий звуку з функцією TV Sound Mode Share, яка об’єднує в собі обробну потужність новітніх процесорів LG α (Alpha) AI та технологію AI Sound Pro, щоб розкрити багаті нюанси джерела контенту 1.
При розробці Eclair компанія LG враховувала не тільки важливість відтворення якісного звуку для більш комфортного домашнього перегляду, а також необхідність зменшення впливу продукту на навколишнє середовище. Завдяки цим зусиллям швейцарська організація SGS Société Générale de Surveillance SA визнала LG Eclair екологічним продуктом.

Це цікаво:   Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка


Новини IT » Технології » Любителі кіно та музики по всьому світу зможуть насолоджуватись об’ємним звуком завдяки найкомпактнішому саундбару від LG

Опубліковано


Останні новини IT: