Розширена лінійка навушників LG TONE Free забезпечує покращений звук та підвищений комфорт

Розширена лінійка навушників LG TONE Free забезпечує покращений звук та підвищений комфорт

Нові інноваційні навушники LG з очищенням від бактерій UVnano пропонують ще більше функцій, включаючи просторову обробку, 3D Sound Stage та Whispering Mode

Компанія LG Electronics (LG) оновлює враження від бездротового стереозвуку, анонсуючи нові навушники LG TONE Free серії FP9 та FP8 2021 року. Ці навушники ідеально підходять тим, хто веде активний, енергійний спосіб життя. Нові моделі LG TONE Free мають покращення, що доповнюють і без того зручну посадку в усі, досконалий звук з налаштуваннями Meridian, потужне активне шумопоглинання та зарядний кейс UVnano для підвищення гігієни.  

Забезпечення чудового прилягання і комфорту є головними пріоритетами для лінійки LG TONE Free. Задля цього LG об’єднала зусилля з провідною лабораторією ергономічного дизайну та проаналізувала сотні вух добровольців. Завдяки результатам досліджень дизайн вигину (Arc Design) зі штоком для навушників став на 4,4 міліметра коротший, ніж у попередніх моделях. Це рішення допомогло створити ідеальний баланс та зробити навушники максимально комфортними для активного способу життя 1. А завдяки тому, що моделі FP9 і FP8 мають рейтинг IPX4, їх можна носити без турбот під час інтенсивних тренувань або навіть у дощ. 

У нових навушниках LG TONE Free з’явилась просторова обробка (Headphone Spatial Processing) від Meridian Audio, що огортає слухача звуком, лунаючи немов з усіх кутків. Ще одним вдосконаленням стала функція 3D Sound Stage, яка розширює звуковий простір, роблячи його більш об’ємним, для ще більш захоплюючого прослуховування. Збільшені модернізовані динаміки та діафрагми із силіконовою окантовкою забезпечують більшу гнучкість та рух. А також надають можливість новим моделям TONE Free відтворювати більш потужні баси без шкоди для чіткості або деталізації. 

Завдяки трьом мікрофонам у кожному навушнику нові FP9 і FP8 пропонують помітно кращу якість дзвінків, роблячи голос користувача чіткішим і з меншим нав’язливим зовнішнім шумом. Новий режим Whispering Mode забезпечує більшу конфіденційність при дзвінках з високою чіткістю звуку. Завдяки йому користувачі можуть тримати правий навушник близько до рота, як дистанційний мікрофон, що є ідеальним рішенням для здійснення та отримання дзвінків у бібліотеці або переповненому метро. 

Це цікаво:   Швидка зарядка у формі бездротової підставки: які моделі цікавлять покупців у 2023 році

Активне шумопоглинання на обох серіях навушників TONE Free усуває низькочастотні звуки, які не можуть бути повністю заблоковані навушниками з пасивним шумопоглинанням. Мікрофони в навушниках вловлюють навколишні шуми і нейтралізують їх, створюючи ідентичні звукові хвилі, які не чутно слухачеві, залишаючи тільки звук від музики або подкасту для повної насолоди. 

Крім того, нові моделі йдуть у комплекті з єдиним у галузі зарядним кейсом з автоматичним очищенням UVnano. Кейс підтримує чистоту навушників, щоб знизити можливість інфекцій внутрішнього вуха.  За результатами досліджень світлодіодний ультрафіолетовий стерилізатор UV-C LED, вбудований у кейси TONE Free, лише за п’ять хвилин під час зарядки зменшує кількість бактерій на сітці динаміків на 99,9% 2. Для додаткової гігієни обидві нові моделі також оснащені медичними гіпоалергенними вушними амбушурами, що знижують ризик подразнення шкіри у слуховому каналі 3.

Нові Bluetooth навушники від LG тепер забезпечують більшу зручність для користувача, більш широку сумісність, простіше підключення і максимальну довговічність. LG FP9 і FP8 можуть швидко і легко під’єднуватись з широким спектром пристроїв, включаючи ПК і ноутбуки з Windows, а FP9 з функцією Plug & Wireless дозволяє зарядному кейсу працювати як мобільний роутер, що особливо зручно в літаках. Підключивши кейс до смартфону, ігрової консолі або іншого сумісного пристрою через кабель USB-C ‒ AUX, користувачі можуть відчути як повну свободу, так і звук з малою затримкою 4.

Для більш тривалого задоволення та більшої зручності в дорозі нові навушники LG гарантують винятковий час автономної роботи, забезпечуючи до 10 годин часу відтворення без підзарядки, що загалом складає 24 години прослуховування при користуванні із зарядним кейсом. А з швидкою зарядкою п’ять хвилин у кейсі дорівнюють цілій годині прослуховування, що ідеально підходить для тих випадків, коли ви забуваєте зарядити напередодні ввечері. Для слухачів, яким потрібна бездротова зарядка, LG TONE Free серії FP8 має все необхідне. 

Це цікаво:   Нові бездротові навушники LG TONE Free з чистим графеном для якісного звуку

У поєднанні з додатком TONE Free новітні навушники LG надають ще більше можливостей завдяки доступу до еквалайзера, режиму навколишнього звуку, налаштування сенсорного управління і функції Find My Earbuds, яка допоможе знайти навушники, якщо вони загубилися або були залишені не на своєму звичному місці. У додатку також є LAB, де користувачі можуть отримати доступ до спеціальних налаштувань, таких як режим Whispering Mode та Game Mode. 

Нова серія LG TONE Free серії FP буде доступна з цього місяця на ключових ринках в декількох вишуканих кольорах, таких як чорний (Charcoal Black), білий (Pearl White) та золотистий (Haze Gold). 


Новини IT » Технології » Розширена лінійка навушників LG TONE Free забезпечує покращений звук та підвищений комфорт

Опубліковано


Останні новини IT: