Портативна бездротова колонка, яка завжди з тобою

Портативна бездротова колонка, яка завжди з тобою

Як зробити будь-яку вечірку або сімейне свято веселіше? Все дуже просто, візьміть з собою портативну бездротову колонку! Її глибокі баси та святкова підсвітка зроблять свою роботу, а все, що вам залишиться – це насолоджуватися звуком і веселитися з друзями.

Традиційні пікніки виявляться не таким нудними, якщо задати їх ритм улюбленою музикою. Дачний відпочинок, що розслабляє, а також догляд за садом і городом стануть ще веселіше, якщо включити подкасти або добірку динамічних треків. А будь-який сімейний захід буде проходити на ура, якщо скласти плейлист спеціально під свято і включити його на колонці!

Портативна колонка стане найважливішим обладнанням для організації гучних вечірок із танцювальною програмою в приміщеннях і під відкритим небом, в тому числі в місцях, де не має доступу до мережі електропостачання. Колонка забезпечить якісне та гучне звучання на відстані до 10 метрів і зможе пропрацювати без підзарядки близько 4 годин. Встановлювати композиції для програвання можна зі смартфона, перебуваючи на відстані до 10 метрів. Ну а якщо цю колонку підключити до системи караоке, то вона гарантовано додасть особливо гучне, з глибоким басами звучання популярному та улюбленому багатьма виду розваг.

Створивши домашній кінотеатр в приміщенні або під відкритим небом, наприклад, на основі портативних світлодіодних проекторів і підключившись до них, можна забезпечити якісний звуковий супровід відеоконтенту, а також відеоігор.

Чому меломани радять брати Canyon BSP-7

Причин не дві і не три, а їх безліч! Тільки подивіться на цей список переваг портативної бездротової колонкою Canyon BSP-7:

  • глибокі баси;
  • святкова підсвітка;
  • функція «True Wireless Stereo»;
  • версія Bluetooth 5.0;
  • робоча відстань до 10 м;
  • час відтворення при 50% гучності 4 години без підсвічування і 2,5 години з підсвічуванням;
  • потужність передачі на каналі <20 мВт;
  • сумісність з пристроями на операційних системах Windows, iOS, Android;
  • плечовий ремінь для носіння в комплекті.
Це цікаво:   LG представляє на світовому ринку портативну колонку StanbyME

Стильний дизайн і зручність

Завдяки зручному ременю, який йде у комплекті, ви можете слухати улюблених виконавців навіть під час прогулянки у парку, лісі або горах. Ця колонка додасть святкового настрою вашій домашній вечірці та пікніку своїм динамічним підсвічуванням!

4 години безперервної музики

Колонка сумісна з пристроями на операційних системах Windows, iOS і Android та підтримує чотири типи підключення – Bluetooth, FM, AUX, USB – повний спектр для управління і застосування.

Бездротовий зв’язок за технологією Bluetooth 5.0 забезпечує передачу якісного музичного сигналу зі швидкістю до 2 Мбіт/с на відстані до 10 метрів з економією заряду батареї. Тобто, можна бути в сусідній кімнаті, відійти перевернути шампури з шашликом або просто сидіти на великій відстані від колонки, але все одно мати можливість перемикати треки в плейлисті.

Все підходить, де купувати?

Портативна колонка доступна до придбання в магазині Rozetka.


Новини IT » Технології » Портативна бездротова колонка, яка завжди з тобою

Опубліковано


Останні новини IT: