Настільний ПК Huawei MateStation S — нові можливості для розумного офісу

Настільний ПК Huawei MateStation S — нові можливості для розумного офісу

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні представив новий настільний ПК Huawei MateStation S. Він успадкував розумні функції смартфонів і комп’ютерів Huawei, а також забезпечує інтелектуальні можливості та високу ефективність роботи. Окрім настільного ПК, було презентовано новий маршрутизатор Huawei WS5200 V3 (Dual-core) для швидкісного підключення до інтернету.

Індустрія персональних комп’ютерів невпинно розвивалася протягом останніх п’ятдесяти років. Інтеграція та взаємодія між пристроями і створення екосистем відіграватимуть важливу роль для майбутнього галузі і різних сценаріїв користування технікою. 

Новий настільний ПК Huawei MateStation S — це інтелектуальний інструмент для поліпшення продуктивності роботи. Пристрій оснащено 7-нм процесором AMD Ryzen™ 5 4600G, що підтримує необхідну продуктивність для якісної роботи в офісі та розваг. Високоефективна теплова конструкція охолоджує систему і забезпечує пристрою безшумну роботу навіть при значних навантаженнях. 

Завдяки перевагам розподільної технології Huawei новий настільний ПК підтримує функції Huawei Share і багатоекранної взаємодії. Вони відкривають користувачам нові можливості під час роботи з декількома пристроями. Huawei MateStation S — потужний пристрій із мінімалістичним корпусом. Елегантний дизайн Huawei MateStation S гармонійно доповнить будь-який простір, а сам ПК забезпечить високу продуктивність завдяки інтелектуальним технологіям.

«Ми дотримуємося нашої стратегії Seamless AI Life, надаючи користувачам у всьому світі доступ до розумних опцій для поліпшення продуктивності роботи. Huawei MateStation S — це інтелектуальний високоефективний інструмент із лаконічним дизайном і підтримкою інновацій лінійки MateBook. Він надає користувачам преміальні та інтелектуальні можливості, які їм уже знайомі та які вони вподобали. Поява настільних ПК розширює портфоліо наших продуктів і наближає повне впровадження екосистеми «1+8+N», — сказав Ван Їньфен (Wang Yinfeng), президент продуктової лінійки ПК і планшетів підрозділу Huawei Consumer BG.

Це цікаво:   Bose працює над флагманськими навушниками QuietComfort Ultra з ANC, ось як буде виглядати новинка

Стильний компактний вигляд

Huawei MateStation S оснащений гладким компактним корпусом з отворами, розташованими під нахилом на передній панелі. Отвори не тільки надають пристрою особливого естетичного вигляду завдяки малюнку, а й мають функціональне призначення — дозволяють повітрю охолоджувати комп’ютер. Корпус 8,6 L менший за традиційні настільні ПК. Це робить його ідеальним для невеликих офісів з обмеженим простором.

Поліпшена продуктивність

Huawei MateStation S оснащений 7-нм 6-ядерним процесором AMD Ryzen™ 5 4600G, який забезпечує неймовірну продуктивність для багатозадачності та роботи з офісним пакетом. Процесор має інтегровану графіку Radeon™, яка гарантує високу графічну продуктивність для підтримки мультимедійних навантажень.

Оснащений твердотілим накопичувачем NVMe, підключеним через інтерфейс PCIe, Huawei MateStation S підтримує високу швидкість зчитування/запису інформації для підвищення продуктивності користувачів незалежно від того, з чим вони працюють. Користувачі також можуть розширити систему завдяки апаратному забезпеченню PCIe та двоканальній пам’яті DDR4, використовуючи додаткові отвори на материнській платі. Зокрема, система має вбудоване з’єднання 2×2 MIMO Wi-Fi для інтернету та Bluetooth 5.0 із можливістю бездротового підключення периферійних пристроїв.

Компактна система охолодження та безшумна вентиляція регулюють швидкість подачі вітру відповідно до температури деталей. Це забезпечує розумну терморегуляцію і тихішу роботу пристрою. Система повітропроводу створена за зразком природного руху повітря у долинах. Вона підтримує точне управління циркуляцією повітря, швидко охолоджуючи гаряче повітря і забезпечуючи стабільну роботу.

Інтелектуальне підключення

Huawei MateStation S підтримує розподілену технологію Huawei та функції Huawei Share і багатоекранної взаємодії, що спрощують підключення та взаємодію між декількома пристроями. Користувачі можуть торкнутися смартфоном правої клавіші Shift на клавіатурі для підключення до настільного ПК і простої передачі файлів, а також редагування документів. Окрім того, оновлена функція багатоекранної взаємодії підтримує відтворення до трьох вікон одночасно. Це дозволяє користувачам ефективно виконувати декілька завдань із різних пристроїв на одному екрані.

Це цікаво:   Модульний підхід: розв’язання проблем ринку центрів обробки даних

Маршрутизатор Huawei WS5200 V3: безперешкодний доступ до мережі

Оновлений роутер має два ядра 1.2 ГГц, підтримує стандарт AC1300 і з’єднання зі швидкістю до 1 267 Мбіт/с для створення надійної бездротової мережі. Huawei WS5200 V3 працює з багатьма підключеннями завдяки технології Multi-User MIMO за стабільно високої швидкості передачі даних на всі пристрої. Маршрутизатор має потужний процесор для стабільної продуктивної роботи, а також постійно оптимізує канал підключення для найкращої якості Wi-Fi. Роутер підтримує протокол IPTV за WMM і виділеною LAN, а також дозволяє налаштовувати безшовну мережу MESH із коробки одним дотиком за допомогою Huawei HiLink Mesh (Link+).

Новий настільний ПК Huawei MateStation S і роутер Huawei WS5200 V3 (Dual-core) з’являться у продажу восени 2021 року. Про точну дату старту продажів і рекомендовані роздрібні ціни буде повідомлено додатково у вересні цього року.


Новини IT » Технології » Настільний ПК Huawei MateStation S — нові можливості для розумного офісу

Опубліковано


Останні новини IT: