LG виводить геймінг на новий рівень з появою ігрової колонки UltraGear

LG виводить геймінг на новий рівень з появою ігрової колонки UltraGear

Створене для геймерів, аудіорішення LG пропонує оптимізований звук, дизайн і функції з вбудованими мікрофонами для чітких голосових чатів без використання гарнітури

Компанія LG Electronics (LG) представляє своє перше звукове рішення, розроблене спеціально для геймерів. Ігрова колонка LG UltraGear TM (модель GP9) – відмінний компаньйон для ігрових моніторів LG UltraGearTM преміум-класу. Тривимірне звучання вдосконалене для ігор занурює гравців в те, що відбувається на екрані. LG GP9 забезпечує просте керування, повну сумісність з ПК і новітніми ігровими консолями, відрізняється стильним, але ненав’язливим дизайном. Нова колонка буде представлена ​​на ключових ринках світу, починаючи з Південної Кореї і США, а також на деяких ринках Європи з вересня 2021 р.

Ігрова колонка LG UltraGear – ключовий компонент стратегії LG по розширенню екосистеми UltraGear за рахунок нових інновацій, які переносять ігровий процес на новий рівень. З швидким зростанням ігрової індустрії зростає і потреба в ігровому звуці преміум-класу. Протягом всього процесу розробки першого аудіорішення LG UltraGear, компанія грунтувалася не тільки на своєму досвіді в аудіотехнологіях, а й також враховувала актуальні інсайти безпосередньо від геймерів. В результаті вийшов продукт з чудовим звуком, що рятує користувачів від навушників – ключового компонента ігрового процесу, який геймери вважали неприємним і незручним після марафону ігрових сесій. 

LEAD Technologies Inc. V1.01

Нова колонка LG підходить для тих, хто хоче поліпшити свої ігрові можливості, випробувати новий рівень занурення в улюблені ігри. Модель GP9 може похвалитися запатентованою технологією LG 3D Gaming Sound зі спеціально розробленим алгоритмом HRTF (функція передачі сигналу, заснована на анатомії слуху), що дозволяє адаптувати звук гри відповідно до жанру. В результаті користувачі можуть насолоджуватися високо-деталізованим віртуальним об’ємним звуком з реалістичним відчуттям простору, положення і спрямованості без громіздкої гарнітури.

Це цікаво:   LG заохочує молодь з інвалідністю здійснювати свої мрії на  Global IT Challenge 2023

Заснована на цій інноваційної технології, GP9 також оснащена оптимізатором звучання, з двома режимами налаштування відповідно до жанру гри. Режим FPS дозволяє любителям шутерів від першої особи чути найдрібніші деталі, надаючи можливість ще швидше реагувати на суперника, непомітно наближається до їх позиції. Режим RTS збільшує реалізм за рахунок справжнього просторового звуку, занурюючи гравців в їх улюблену стратегію в реальному часі (RTS). А завдяки підтримці DTS Headphone: X динамік LG UltraGear Gaming Speaker може забезпечити переконливий віртуальний об’ємний звук 7.1 при використанні гарнітури або наушніков1.

Модель LG GP9 – це єдина в своєму роді ігрова колонка для «голосового чату», яка дозволяє користувачам спілкуватися з іншими гравцями без використання додаткових гарнітур або мікрофонів. Вбудовані мікрофони використовують унікальний алгоритм придушення еха LG, що здатний відрізняти голос користувача від ігрових звуків і фонових шумів. Просунутий динамік також може виконувати роль дискретної звукової карти – йому віддають перевагу багато геймерів. Він не тільки дозволяє завантажувати професійні настройки еквалайзера через супутній додаток, але і дає можливість гравцям ділитися призначеними для користувача настройками звуку для певних ігор з іншими користувачами.  

А оскільки ігрова акустична система LG UltraGear має сертифікат Hi-Res Audio, геймери отримують першокласну якість звуку при відтворенні своїх улюблених ігор. Завдяки високій частоті дискретизації Hi-Res Audio забезпечує більш глибоке і повне відтворення оригінального звучання під час гри. Вражаюча продуктивність GP9 виводиться на новий рівень завдяки вбудованому Hi-Fi Quad DAC (ES9038PRO), передової технології, яка трапляється тільки в високоякісному аудіообладнання2. При підключенні до ПК динамік забезпечує всі переваги Hi-Fi Quad DAC – звук преміум-класу, завдяки якому кожна гра стає більш реальною. 

Це цікаво:   LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

Кожен аспект потужного, але компактного динаміка LG був розроблений з урахуванням потреб геймерів. Його чистий форм-фактор «все в одному» радує око, але не відволікає користувачів, коли вони борються за перевагу в іграх. Розташовані зверху кнопки керування GP9 дозволяють легко змінювати мікрофон, гучність і режим звуку по ходу гри. Він навіть поставляється з настроюваної RGB-підсвічуванням, яка може відображати 16,8 мільйона різних кольорів, щоб створити більш захоплюючу середу і поліпшити загальний ігровий процес.

А завдяки безлічі варіантів підключення, включаючи оптичний кабель і USB-C, універсальний GP9 пропонує простий спосіб підключення до ПК і ігрових консолей3.  Користувачі також можуть обрати бездротовий зв’язок і підключатися до ноутбуків, планшетів або смартфонів через Bluetooth, щоб насолоджуватися універсальністю динаміка і продуктивністю при прослуховуванні музики або перегляді відеоконтенту. 

Ігрова колонка UltraGear Gaming Speaker забезпечує уніфікований і ультрастильний зовнішній вигляд в поєднанні з одним з блискавичних ігрових моніторів LG UltraGear, оскільки вона розроблена таким чином, щоб акуратно поміщатися між ніжками підставки монітора. Динамік GP9 був розроблений, щоб добре поєднуватися з будь-яким дисплеєм, його «тактичне» матово-чорне покриття і стримані металеві елементи відмінно виглядають поряд з будь-яким пристроєм в будь-якій кімнаті.

Колонка також підкреслює незмінну прихильність LG справі захисту навколишнього середовища, отримавши сертифікат Eco-Product від SGS Société Générale de Surveillance SA, Швейцарія4.


Новини IT » Технології » LG виводить геймінг на новий рівень з появою ігрової колонки UltraGear

Опубліковано


Останні новини IT: