Техніка для домашнього садівництва від LG представляє сучасну концепцію зеленого, здорового життя вдома

Техніка для домашнього садівництва від LG представляє сучасну концепцію зеленого, здорового життя вдома

Завдяки передовим технологіям, що вдосконалювалися протягом багатьох років роботи у сфері побутової техніки, розумний сад дозволяє споживачам вирощувати овочі цілий рік.

Оновлену концепцію зеленого способу життя LG Electronics (LG) буде представлено на виставці CES 2022 з її сучасним автономним приладом для домашнього садівництва LG tiiun1. Tiiun, що в перекладі з корейської означає «проростати», – відповідна назва для найновішого пристрою LG, який дозволяє навіть новачкам у садівництві вирощувати цілий рік овочі, трави і навіть квіти в межах оселі2. Стильне і напрочуд просте у використанні новаторське рішення LG пропонує всі переваги повноцінного саду, не переймаючись через шкідників або несприятливий клімат. 

Розроблений як повністю автономний прилад, LG tiiun має дві полиці, кожна з яких може вмістити до шести блоків універсального насіння, а також три контейнери різного виду насіння. Кожен блок з насінням містить 10 лунок для проростання, тож користувачі можуть одночасно вирощувати різні види овочів домашнього виробництва лише за чотири-вісім тижнів. Магія технологій та передові ноу-хау LG роблять процес швидким та приємним.

Володар премії CES 2022 Innovation Award, LG tiiun був відзначений за свої інноваційні технології та дизайн, а також диференційовані переваги для споживачів. Ця сучасна інтелектуальна система для садівництва використовує технологічний досвід LG у різних категоріях побутової техніки, щоб забезпечити надійні результати та легкий, значною мірою автоматизований процес вирощування рослин з використанням різних технологій, накопичених за десятиліття досвіду розробки передових холодильників, водоочисників та систем вентиляції.

Використовуючи відомий інверторний компресор LG (Inverter Compressor), гнучка система контролю погоди (Flexible Weather Control System) точно регулює внутрішню температуру tiiun, щоб створити оптимальні умови для органічного зростання. Розумна система озеленення LG не тільки автоматично регулює температуру та світло, щоб імітувати природний цикл дня, але й подає воду вісім разів кожні 24 години, а її система автоматичного поливу забезпечує циркуляцію ідеальної кількості вологи, щоб допомогти перетворити насіння на здорові овочі та яскраві квіти.

Це цікаво:   Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Внутрішня структура LG tiiun призначена для підвищення ефективності фотосинтезу, посилюючи ефект внутрішнього LED-джерела світла для прискорення процесу зростання. Прозорі дверцята дозволяють споживачам спостерігати за зростанням рослин, забезпечуючи при цьому герметичне ущільнення для підтримки постійної внутрішньої температури та захисту від настирливих комах. За допомогою мобільного додатку LG ThinQ™ користувачі можуть відстежувати весь процес проростання дистанційно, перевіряти або змінювати налаштування та отримувати повідомлення, коли резервуар для води потребує поповнення.

Як зручне домашнє рішення для більш екологічного та здорового життя, LG tiiun також вигідно відрізняється своїм простим, але елегантним дизайном. Чудово поєднуючись з будь-яким стилем інтер’єру, tiiun представлений у двох вишуканих та спокійних кольорах: Nature Beige та Nature Green.

 «LG tiiun – це практичне та зручне рішення для зайнятих споживачів, які хочуть вести більш екологічний та здоровий спосіб життя вдома, – сказав Лю Чже Чеол, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. – Стильне доповнення до будинку чи квартири, наша розумна система озеленення робить вирощування трав, листової зелені та квітів цікавим та простим, навіть для тих із нас, хто не має досвіду роботи в саду».

LG tiiun та LG tiiun mini будуть віртуально представлені на цифровому стенді LG на виставці CES 2022, яка розпочнеться 5 січня. Дізнайтесь більше про LG tiiun та іншу інноваційну побутову техніку в LG Home.


Новини IT » Технології » Техніка для домашнього садівництва від LG представляє сучасну концепцію зеленого, здорового життя вдома

Опубліковано


Останні новини IT: