Розумний cмарт-годинник Lollypop SW-63: тримає руку на пульсі активного способу життя

Розумний cмарт-годинник Lollypop SW-63: тримає руку на пульсі активного способу життя

Canyon, бренд якісних і стильних, але доступних за ціною мобільних аксесуарів, комп’ютерних гаджетів та ігрових пристроїв, представляє смарт-годинник Salt SW-63.

Смарт-годинник SW-63 стане у пригоді людям з активним способом життя,  спортсменам, мандрівникам, які до того ж люблять музику та слідкують за своїм здоров’ям. Про це свідчить спортивний, сучасний та лаконічний дизайн пристрою. Корпус круглої форми з великим сенсорним кольоровим екраном виглядає солідно, додає статусності, вказує на розуміння власником сучасних технологічних трендів. Вигляд циферблата можна налаштувати за власним бажанням. 

Розумний годинник Lollypop SW-63 надає багато споживчих переваг своїм власникам. Пристрій сумісний із смартфонами під управлінням операційних систем Android та iOS на основі технології бездротового зв’язку Bluetooth 5.0 з низьким споживанням енергії. Налаштувати синхронізацію смарт-годинника із смартфоном можна через застосунок  Canyon Life.

За допомогою SW-63 можна переглядати текстові повідомлення, пошту, інформацію з соціальних мереж та календарів. Тут також можна отримати інформацію про виклики та номери вхідних дзвінків. Є можливість керувати фотокамерою та музичним плеєром смартфону. Це зручно людям, які, наприклад, слухають музику під час ранкових пробіжок та занять спортом або прослуховують аудіокниги на прогулянці та у вільний час.

Lollypop кріпиться на руці за допомогою надійного силіконового ремінця, який за потреби можна легко замінити. Захищений корпус за класом захисту IP 68 дозволяє бігати, кататися на велосипеді, плавати та занурюватися разом з годинником. Також, пристрій відображає кількість кроків та виміряє пульс під час прогулянок. Він реєструє ці дані, визначає оптимальну кількість фізичної активності свого власника та повідомляє, якщо вона занизька. Дані про фізичну активність можна переглянути в Canyon Life. Інтеграція доступна з Google Fit та Apple Health.

Це цікаво:   Модульний підхід: розв’язання проблем ринку центрів обробки даних

Потужний та ємний літій-полімерний акумулятор забезпечує великий час автономної роботи пристрою. Якщо розумний годинник використовувати активно, то він може працювати до чотирьох днів без додаткового заряджання. А в режимі очікування і до десяти днів.

Новий смарт-годинник Lollypop SW-63 відповідає жорсткому Загальному регламенту про захист приватних даних GDPR (General Data Protection Regulation), який діє у країнах ЄС. Новий смарт-годинник абсолютно безпечний у використанні та здійснює мінімальний вплив на екологію навколишнього середовища. 

В Україні Lollypop SW-63 доступний для покупки з грудня 2021 року за ціною 999 грн.


Новини IT » Технології » Розумний cмарт-годинник Lollypop SW-63: тримає руку на пульсі активного способу життя

Опубліковано


Останні новини IT: