Green Motion Air від Eaton, електричний зарядний пристрій для літаків, який допомагає аеропортам зменшити вуглецевий слід, буде показано на Paris Air Show 2023

Green Motion Air від Eaton, електричний зарядний пристрій для літаків, який допомагає аеропортам зменшити вуглецевий слід, буде показано на Paris Air Show 2023

У межах загальних зелених тенденцій в усьому світі наразі оператори аеропортів шукають нові способи скоротити викиди вуглекислого газу, що робить заряджання електромобілів і літаків привабливою пропозицією.

Eaton, компанія з інтелектуального керування енергоспоживанням, у відповідь на такий попит запроваджує Green Motion Air для операторів аеропортів по всій Європі, починаючи з демонстрації технології на Paris Air Show 2023 в аеропорту Ле-Бурже з 19 по 25 червня.

Green Motion Air побудовано на основі власної технології зарядки постійного струму Eaton, що забезпечує ефективність перетворення в 96% для зарядки електричних літаків і літаків з електричним вертикальним зльотом і посадкою (eVTOL).

Франсуа Ренден, директор з розвитку бізнесу, Energy Transition, Digital and Services Eaton, говорить: «Ця остання версія технології, яка раніше називалася SKYCHARGE, спочатку була розроблена компанією Green Motion, яка тепер є частиною Eaton, і Pipistrel, компанією, яка увійшла в історію завдяки Velis Electro шляхом отримання першого в історії сертифіката типу для електричної тяги в авіації. Green Motion Air вже добре зарекомендував себе після того, як першим у світі отримав схвалення EASA, Агентства Європейського Союзу з авіаційної безпеки.

«Ми покажемо Green Motion Air на Paris Air Show 2023, щоб продемонструвати його універсальність як автономного зарядного пристрою, стаціонарного або встановленого на колесах для максимальної мобільності в зоні зльоту. Ми пояснимо як операторам аеропортів, так і виробникам оригінального обладнання, яку роль він відіграватиме в ширшій стратегії електрифікації аеропорту завдяки його онлайн-функціональності та функціональності транспортного засобу до мережі (V2G). »

Аеропорти можуть бути перетворені на енергетичні центри за допомогою підходу Eaton до енергетичного переходу «Будівлі як мережа» (Buildings as a Grid), який об’єднує потреби в електроенергії для будівель і електромобілів з власним виробництвом відновлюваної енергії.  

Це цікаво:   JBL оновлює лінійку ігрових навушників і вкладишів Quantum

Пояснюючи, як цей підхід працює в аеропорту, Ренден сказав: «Підхід «Будівлі як мережа» є стратегічним, тому це може означати поєднання відновлюваної енергії в аеропорту, виробленої з таких активів, як сонячні батареї, із зарядними станціями для електромобілів на автостоянках аеропорту, Green Motion Air, а також іншого електрообладнання».

Підхід «Будівлі як мережа» базується на концепції зв’язку секторів, яка пов’язує енергоспоживання з виробництвом та зберіганням енергії з відновлюваних джерел, щоб зменшити витрати та викиди вуглецю, а також тиск на мережу. Це гнучкий і масштабований підхід, тож оператори аеропортів можуть почати, наприклад, із Green Motion Air, а пізніше планувати розширити свою інфраструктуру за допомогою апаратного та програмного забезпечення Eaton.

Переваги продукту Green Motion Air включають 10-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей для зручності використання, який дозволяє користувачеві призупиняти та відновлювати сеанс заряджання, захист кібербезпеки та безпечну автентифікацію користувача. Він підходить для внутрішнього та зовнішнього монтажу, з подовжувачами кабелів, доступними для більшої гнучкості або мобільного використання.


Новини IT » Технології » Green Motion Air від Eaton, електричний зарядний пристрій для літаків, який допомагає аеропортам зменшити вуглецевий слід, буде показано на Paris Air Show 2023

Опубліковано


Останні новини IT: