Eaton представляє xIntegra – системну інженерію для центрів обробки даних

Eaton представляє xIntegra – системну інженерію для центрів обробки даних

Компанія Eaton оголошує про запуск xIntegra, нового інтегрованого системного інженерного підходу до забезпечення продуктивності системного рівня в центрі обробки даних на кожному етапі його життєвого циклу.

Ця еволюція можливостей і досвіду управління живленням Eaton означає перехід від традиційного комбінованого проєктування та закупівлі окремих елементів до розгляду групи інтелектуальних компонентів, які діють і працюють разом як цілісна система. У результаті xIntegra забезпечує оптимізовану продуктивність і цілісність системного рівня на кожному етапі – від проєктування до реалізації, від експлуатації до виходу з експлуатації.

У межах запуску xIntegra, Каріна Рігбі, президент підрозділу Critical Systems, EMEA, Eaton, зазначила: «Оптимальний дизайн, продуктивність і ефективність є ключовими для комерційного успіху центру обробки даних. Щоб реалізувати це, ми вважаємо, що всі елементи, які складають електричну інфраструктуру в центрі обробки даних, повинні функціонувати як наскрізна система. Цього можна досягти шляхом розробленої оптимізації на рівні компонентів і системи. Ось чому ми розробили xIntegra».

Системно-інженерний підхід

Системна інженерія – це методичний, міждисциплінарний підхід, що діє як шлях до створення інженерних рішень. Він з’єднує елементи силового механізму центру обробки даних, включно з апаратним забезпеченням, програмним забезпеченням та послугами, до етапів життєвого циклу ланцюжка створення вартості, щоб полегшити збалансування організаційних, витратних і технічних взаємодій у складних системах.

«Новий системний підхід Eaton зосереджений на проєктуванні, впровадженні, експлуатації та виведенні з експлуатації повністю підключеної системи. Основною метою є зменшення ризику електричної конструкції. Це веде до підвищення надійності, безпеки та стійкості, а також підтримує цілі сталого розвитку, дотримання нормативних вимог, одночасно забезпечуючи продуктивність системного рівня протягом усього життєвого циклу центру обробки даних», — зазначив Ніл Поттер, менеджер з розвитку бізнесу електричних систем і рішень в Eaton.

Це цікаво:   Eaton пропонує розширені можливості підключення та інновації у кібербезпеці для технологій резервного живлення

Обґрунтування нового підходу Eaton до системної інженерії досліджується в технічній документації «Системна інженерія – підключення силового механізму до ланцюжка створення вартості від мережі до мікросхеми», де розглядається, як традиційне мислення «перевертається з ніг на голову» завдяки застосуванню підходу до системної інженерії для центрів обробки даних, щоб відповідати вимогам сьогоднішнього та майбутнього.

Завдяки провідним галузевим технологіям Eaton пропонує продукцію по всій силовій системі – від розподільних пристроїв середньої та низької напруги та трансформаторів до ДБЖ, блоків розподілу живлення та стійок для справжнього наскрізного рішення. Крім того, пакет програмного забезпечення Brightlayer Data Center від Eaton забезпечує точні дані та цифровізацію в усіх аспектах об’єкта. Разом із конфігуратором показників зрілості рейтингу продуктивності xIntegra, який зараз розробляється, ці технології дозволяють операторам значно підвищити продуктивність і ефективність.

«Випускаючи xIntegra, Eaton застосовує свої знання та досвід, щоб вивести на новий рівень розуміння та узгодити свій портфель з тим, як оператори бачать середовище центру обробки даних. Наша розгалужена мережа професійних інженерів готова підтримати всіх ключових зацікавлених сторін у проєктуванні, установці, тестуванні, введенні в експлуатацію, вимірюванні та обслуговуванні інфраструктури електроенергії центрів обробки даних», — додав Поттер.

XIntegra забезпечує справжній системний інженерний підхід, який розглядає ширшу картину та виходить за межі традиційних функціональних блоків у дизайні. Це логічний спосіб мислення під час підключення систем, розуміння впливу на прийняття рішень і оптимізації загальної продуктивності. 

Щоб дізнатися більше про xIntegra, новий підхід Eaton до проєктування систем у центрах обробки даних, відвідайте офіційний вебсайт eaton.com/xIntegra.


Новини IT » Технології » Eaton представляє xIntegra – системну інженерію для центрів обробки даних

Опубліковано


Останні новини IT: