Eaton пропонує розширені можливості підключення та інновації у кібербезпеці для технологій резервного живлення

Eaton пропонує розширені можливості підключення та інновації у кібербезпеці для технологій резервного живлення

Компанія Eaton оголосила про інновацію в підключенні резервного живлення та кібербезпеці, випустивши гігабітну мережеву карту (Network-M3). Плата Network-M3 має всі розширені можливості, які клієнти очікують від технології гігабітних мережевих карт, і пропонує нові функції, які допоможуть організаціям задовольнити особливі потреби в кібербезпеці. Завдяки можливостям вебмоніторингу та оповіщення, карта Network-M3 надає цінну інформацію про використання електроенергії в ІТ, змінюючи способи моніторингу та контролю ІТ-командами систем електроживлення відповідно до потреб безпеки.

«Виклики кібербезпеки для всіх підключених пристроїв продовжують зростати. Компанія Eaton повністю віддана меті допомогти клієнтам залишатися у безпеці», — зазначає Лоран Дессіньє, продуктовий менеджер регіону EMEA компанії Eaton. «Окрім посиленої стійкості до кібератак, нова платформа Network-M3 є ідеальною основою для майбутніх нових функцій, які спростять життя користувачів».

Кібербезпека є викликом в усьому світі, причому ризик атак зростає, оскільки очікується, що до 2025 року кількість підключених пристроїв Інтернету речей зросте до понад 41,6 мільярда. Згідно зі звітом IBM «Вартість витоку даних у 2023 році», середня світова вартість витоку даних у 2023 році становила $4,45 млн, що на 15% більше, ніж за попередні три роки. Тому вкрай важливо, щоб ІТ-менеджери використовували підключену інфраструктуру, розроблену з найвищими рівнями захисту кібербезпеки.

Завдяки безпечному процесу завантаження, брандмауеру, та особливим налаштуванням, плата Network-M3 легко виявляє вторгнення і забезпечує високий рівень безпеки й надійності джерел безперебійного живлення і блоків розподілу живлення. Плата Network-M3 успадкувала можливості плати Network-M2, яка була першою на ринку ДБЖ з сертифікатами кібербезпеки UL 2900-1 та IEC 62443-4-2. Таким чином, вона спрощує управління та захист критично важливої інфраструктури, надаючи гнучке рішення кібербезпеки.

Додатково до вбудованих можливостей вебмоніторингу та сповіщень, плата Network-M3 може інтегруватися з програмним забезпеченням Brightlayer Data Centers від Eaton, що дозволяє ІТ-командам оптимізувати роботу і підготуватися до майбутніх потреб. Гармонія між апаратним і програмним забезпеченням надає широкий спектр можливостей автоматизації та функції віддаленого управління, скорочуючи час реагування на проблеми з електроживленням і забезпечуючи своєчасні оновлення, які посилюють захист від кіберзагроз. Крім того, плата легко інтегрується з хмарною системою віддаленого моніторингу Eaton, яка об’єднує дані з ДБЖ Eaton і відправляє технічного фахівця Eaton в разі виникнення критичних ситуацій.

Це цікаво:   LG Smart TV пропонує три місяці безкоштовного користування Apple TV+

Щоб дізнатися більше про карту Eaton Network-M3, відвідайте Eaton.com/Network-M3. Щоб ознайомитися з повним спектром інноваційних технологій керування живленням Eaton, відвідайте Eaton.com. 


Новини IT » Технології » Eaton пропонує розширені можливості підключення та інновації у кібербезпеці для технологій резервного живлення

Опубліковано


Останні новини IT: