LG підкорює глядачів виставки CES 2024 на приголомшливій зоні демонстрації webOS

LG підкорює глядачів виставки CES 2024 на приголомшливій зоні демонстрації webOS

LG святкує десятирічну подорож webOS з неймовірними враженнями від «Володарів повітря» на Apple TV+ та ще більш захоплюючим контентом

LG Electronics (LG) вітає відвідувачів стенду компанії на виставці CES 2024 безліччю розважальних та захоплюючих вражень у зоні webOS. Спираючись на свою спадщину приголомшливих інсталяцій на яскравих OLED-дисплеях з самопідсвічуваними пікселями, компанія LG Home Entertainment Company продовжує переосмислювати себе як потужну компанію в галузі медіа та розваг. Платформа для розумних телевізорів webOS оживляє візуальні ефекти, занурюючи глядачів в нові історії, та поєднуючись з баченням трансформації компанії в майбутньому.

Завдяки численним OLED-дисплеям захоплююча інсталяція webOS занурює відвідувачів у світ нескінченних розваг, кожен момент оживає завдяки неперевершеній якості зображення та унікальному форм-фактору LG OLED. Цей досвід підкреслює прагнення LG розширювати технологічні межі та забезпечувати неперевершені враження від розваг.

Зона webOS пропонує гостям зануритися у світ кіноперегляду на платформі webOS, відкриваючи велику колекцію відеокліпів різних жанрів, отриманих від контент-партнерів. Серед найяскравіших моментів — ексклюзивний перегляд «Володарів повітря», довгоочікуваного гостросюжетного епічного серіалу від Apple TV+, спродюсованого Стівеном Спілбергом, Томом Хенксом і Гері Гетцманом. Прев’ю серіалу дарує глядачам вражаючі візуальні ефекти та вибухи, динамічний звуковий ландшафт. Прем’єра «Володарів повітря» відбудеться 26 січня ексклюзивно на Apple TV+ і буде доступна для перегляду на телевізорах LG Smart TV через додаток Apple TV.

Завдяки візуальному стилю і захоплюючій розповіді глядачі будуть зачаровані адаптацією «Русалоньки», яку зараз транслюють на Disney+, історії про красиву та енергійну молоду русалку з жагою пригод, втілену в життя режисером Робом Маршаллом. Неперевершена кінематографічна робота на OLED-дисплеях переносить глядачів на узбережжя моря, де хвилі ніжно омивають ноги, а на задньому плані лунають заспокійливі звуки океану.

Це цікаво:   Електротехнічні вироби в циркулярній економіці: чи добре це для бізнесу?

Відвідувачі можуть очікувати на незабутнє дослідження космосу завдяки кліпам із серіалу Netflix «Бунтівний місяць», що вийшов у грудні минулого року, та попереднього перегляду довгоочікуваного серіалу «Зоряний шлях: Дискавері» від Paramount+. Вражаючий погляд на незвідані планети та потойбічні ландшафти, серіал обіцяє безпрецедентні зустрічі із заплутаними космічними битвами та безкінечними просторами.

Зона WebOS також представляє фантастичні історії, які неодмінно захоплять любителів пригод. Сцени з фільму Prime Video «Володар перснів: Персні влади» запрошують глядачів зануритися в епічний ландшафт Середзем’я та відчути епічність масштабного екшену, жахливих подорожей і становлення одного з найбільших лиходіїв усіх часів: Темного Лорда Саурона.

Більше того, шанувальники файтингів будуть у захваті від кліпу Tekken 8, який має вийти 26 січня 2024 року компанією Bandai Namco Entertainment і, як очікується, стане однією з найкращих ігор жанру цього року.

Заснована в 2014 році, WebOS від LG стала світовим лідером, перетворившись на одну з найбільш широко використовуваних платформ для смарт-телевізорів з постійно розширюваною базою користувачів. З широким вибором контенту для телевізорів LG Smart TV по всьому світу, компанія постійно розширює свою колекцію завдяки важливим партнерствам з понад 3 500 постачальниками контенту. Десятирічне прагнення LG розвивати міцні відносини з партнерами з потокових сервісів покращило враження від домашніх розваг для мільйонів клієнтів у всьому світі.

LG прагне зберігати свою лідерську позицію в сфері візуальних вражень завдяки технологічним досягненням та контролю контенту. Шляхом постійного розвитку webOS, LG докладає зусиль, щоб збагатити життя, надаючи користувачам нескінченні розваги та безмежне натхнення.

Вражаюча зона WebOS від LG буде представлена на виставці CES 2024 з 9 по 12 січня на стенді компанії (#16008, Конференц-центр Лас-Вегаса). Для отримання додаткової інформації про продукцію LG, представлену на CES 2024 відвідайте CES 2024 Press Kit.

Це цікаво:   Anker представляє внутрішньоканальні навушники Soundcore Liberty 4 NC

Новини IT » Технології » LG підкорює глядачів виставки CES 2024 на приголомшливій зоні демонстрації webOS

Опубліковано


Останні новини IT: