Телевізори LG OLED evo отримують екологічну сертифікацію четвертий рік поспіль

Телевізори LG OLED evo отримують екологічну сертифікацію четвертий рік поспіль

OLED-телевізори LG 2024 демонструють прагнення компанії до сталого розвитку та підкреслюють преміальну цінність OLED-телевізорів LG

LG Electronics (LG) продовжує отримувати визнання за свою непохитну відданість принципам сталого розвитку та екологічної свідомості. Телевізори LG 2024 OLED evo отримали сертифікати Reducing CO21 і Measured CO22 від Carbon Trust3 та сертифікат Environmentally Evaluated Mark4 від Société Générale de Surveillance SA (SGS), що відзначає четвертий рік поспіль стабільне визнання ініціатив LG у сфері ЕSG. Найновіші OLED-телевізори LG також отримали другу поспіль сертифікацію Recycled Content5, що вчергове підтверджує екологічну відповідальність LG.

Carbon Trust працює над переходом світу до майбутнього без викидів вуглецю, оцінюючи вплив на навколишнє середовище всього життєвого циклу продукту, від виробництва та розподілу до використання та утилізації. Сертифікація SGS фокусується на ресурсоефективності та наявності небезпечних речовин, тоді як Intertek вимірює відсоток використаних перероблених матеріалів. Відповідні підходи організацій просувають практики відповідального споживання в різних галузях і сприяють досягненню ширшої мети сталого розвитку в усьому світі.

Примітно, що OLED-телевізори LG з автономним підсвічуванням привертають значну увагу в суворих оцінках екологічності. На відміну від РК-телевізорів, OLED-телевізори LG не потребують підсвічування, що означає простішу конструкцію та меншу кількість необхідних компонентів. Наприклад, 65-дюймовий телевізор LG OLED evo, виготовлений з надлегкого композитного волокна, потребує лише 40 % пластику, який зазвичай використовується в РК-телевізорах такого ж розміру, і важить на 20 % менше. 

На основі прогнозованих продажів телевізорів LG OLED цього року очікується, що загальна кількість пластику, використаного в OLED телевізорах LG з 2022 по 2024 рік, буде на 45 000 тон нижчою, ніж у РК-телевізорів, проданих за той же період. Скорочення використання пластику призведе до скорочення викидів вуглецю приблизно на 234 000 тон на рік, що еквівалентно кількості вуглекислого газу, поглиненому 30-річним сосновим лісом. Це число становить третину площі Сеула або близько 31 000 футбольних полів. 

Це цікаво:   «Король телевізорів»: LG представляє нову лінійку OLED-телевізорів з найбільшим у світі екраном

Перероблений пластик становить близько 20 % пластику, що використовується у виробництві всіх телевізорів LG, включаючи OLED-телевізори, що дорівнює приблизно 4 000 тон переробленого пластику на рік.

Окрім природоохоронної діяльності, різноманітні ініціативи LG у сфері ESG отримали високу оцінку від авторитетних вітчизняних та міжнародних організацій. У 2023 році компанія LG дванадцятий рік поспіль увійшла до світового індексу сталого розвитку Доу-Джонса (DJSI World). DJSI World входить до десяти відсотків найбільших 2500 світових компаній на основі їхньої довгострокової економічної, екологічної, соціальної та управлінської практики. Включення компанії до цього престижного списку протягом дванадцяти років поспіль є важливою віхою, оскільки LG є єдиною південнокорейською компанією в категорії обладнання та продуктів для дозвілля та побутової електроніки, яка досягла цього успіху. 

Крім того, LG вже три роки поспіль отримує оцінку «Комплексний рейтинг А» від Рейтингу ESG Корейського інституту стандартів ESG (KCGS), а минулого року компанія отримала свій четвертий поспіль рейтинг «A» від Morgan Stanley Capital International (MSCI) ESG.

«OLED-телевізори LG лідирують на ринку як найкращий вибір преміум-класу для перегляду, а також виходять за рамки, щоб встановити планку стандартів ESG», — сказав Байк Сон-пілл, керівник відділу планування продуктів компанії LG Home Entertainment. «LG залишатиметься відданою подальшим зусиллям, спрямованим на створення кращої планети для всіх».


Новини IT » Технології » Телевізори LG OLED evo отримують екологічну сертифікацію четвертий рік поспіль

Опубліковано


Останні новини IT: