LG займає центральне місце на 37-му міжнародному симпозіумі та виставці електромобілів

LG займає центральне місце на 37-му міжнародному симпозіумі та виставці електромобілів

Лідер інновацій в секторі мобільності, LG демонструє свої передові технології і дає уявлення про еволюцію програмно-визначеного автомобіля на EVS37

LG Electronics (LG), шанований новатор у секторі мобільності, взяв участь у 37-му симпозіумі та виставці електромобілів (EVS) у COEX у Сеулі, Південна Корея, з 23 по 26 квітня. Організований Всесвітньою асоціацією електромобілів (WEVA), EVS має горду 55-річну історію та продовжує залучати провідних виробників, науковців та лідерів думок з усього світу. На виставці EVS37 під назвою «Електричні хвилі на шляху до мобільності майбутнього» LG продемонстрував новітні технології та рішення для електромобілів (EV), включаючи акумулятори, зарядні системи та компоненти електромобілів. 

Цього року на заході було представлено понад 600 стендів, у яких взяли участь приблизно 1 500 експертів з електромобілів та 250 компаній. LG Electronics спільно зі своїми дочірніми компаніями LG Energy Solution, LG Innotek і LG Display представили низку передових технологій у ключових сферах інновацій. Ці технології охоплюють основні частини та системи електромобілів, а також безпечні та ефективні акумулятори та зарядні пристрої. Зі своїм різноманітним портфелем взаємопов’язаних та доповнюючих рішень LG сподівається відіграти значну роль у розвитку мобільності майбутнього.

Відвідувачі стенду LG на виставці EVS37 мали можливість побачити преміальну автомобільну інформаційно-розважальну систему (IVI — in-vehicle infotainment system) компанії. Використовуючи технологію пластикового OLED-дисплея (P-OLED), система LG органічно поєднує три дисплеї — панель приладів, центральний інформаційний дисплей (CID — center information display) і дисплей переднього пасажира (CDD — co-driver display), щоб створити футуристичний та елегантно вигнутий панорамний екран. Ця дуже популярна система, яка також включає ексклюзивні технології LG для лиття вигнутого скла, обробки поверхні та з’єднання дисплея, що вже можна знайти в преміальній моделі електромобіля від одного з провідних світових автовиробників.

Це цікаво:   Розумні монітори LG 2023 року не потребують підключення до ПК

LG також представив свою платформу автомобільного контенту (ACP — Automotive Content Platform) на базі webOS. Нова платформа, розроблена для покращення досвіду користування автомобілем, дозволяє пасажирам на передньому та задньому сидінні насолоджуватися високоякісним відео, ігровим та музичним контентом під час подорожі до місця призначення. Заснований на відомій платформі webOS для LG Smart TV і адаптований для використання в автомобілі, ACP на базі webOS пропонує легкий доступ до різноманітних популярних OTT-застосунків, а також зручне керування та персоналізовані рекомендації щодо контенту. Випущений наприкінці минулого року, LG ACP спочатку був інтегрований у Hyundai Motor та нові Genesis GV80 та GV80 Coupe від Kia.

LG Magna e-Powertrain, спільний проєкт LG і Magna, вперше представив свої інноваційні продукти громадськості на EVS37. Серед них — високовольтний мотор з хвилястою обмоткою, здатний генерувати 250 кВт потужності, 800V кремнієвий інвертор для керування мотором за допомогою електричної енергії від батареї, та 800V система приводу IPGM, яка інтегрує в себе мотор, інвертор та коробку передач.

У межах серії лекцій та дискусій, що проходили на виставці EVS37, LG представив власне бачення проблем, пов’язаних з реалізацією програмованого транспортного засобу (SDV — software-defined vehicle), а також свої технологічні рішення для їхнього подолання. Серед доповідачів — наукові співробітники науково-дослідної лабораторії LG Vehicle Component Solutions Company Хон Хьон Тхек, Пак Йон Кьон та керівник відділу програмного забезпечення Лі Джун Ньюн. Крім того, експерти LG з досліджень і розробок продемонстрували, як компанія розробляє технологію зондування салону автомобіля, яка покращить загальний досвід користувача SDV.

«Визнаний лідер у галузі передових компонентів для автомобілів, LG рада  представити громадськості свої флагманські рішення та поділитися своїми значними знаннями на виставці EVS у Сеулі», — сказав Лі Сан Йонг, старший віце-президент науково-дослідної лабораторії LG Vehicle Component Solutions Company. «Завдяки нашим передовим технологіям, а також завдяки стратегічній співпраці з афілійованими особами та галузевими партнерами ми продовжуватимемо задовольняти потреби та перевершувати очікування OEM-виробників та кінцевих користувачів».

Це цікаво:   LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

Новини IT » Технології » LG займає центральне місце на 37-му міжнародному симпозіумі та виставці електромобілів

Опубліковано


Останні новини IT: