Tet подовжує дію програми безкоштовного користування хмарними ресурсами для українських бізнесів

Tet подовжує дію програми безкоштовного користування хмарними ресурсами для українських бізнесів

Латвійський оператор центрів обробки даних (ЦОД) і постачальник хмарних сервісів Tet нагадує про дію спеціальної пропозиції для компаній, які працюють в Україні. Програма передбачає безкоштовну міграцію і користування ресурсами хмарної платформи Tet Cloud протягом трьох місяців.

Усе більше українських бізнесів і організацій надають перевагу хмарним сховищам як основному місцю зберігання критичних даних і розгортання бізнес-процесів. Це насамперед пов’язано з високими ризиками, яких щодня зазнають фізичні сервери, розташовані в Україні.

Пропозиція від Tet Cloud дає можливість заощадити приблизно 300 євро щомісяця для малих компаній та 800 євро і більше для великих організацій на користування кастомізованою хмарною платформою із цілодобовою підтримкою.

З жовтня 2022 року хмара Tet Cloud розгорнута не лише в Латвії, а й у Данії, а з весни 2024 року — в ЦОД Німеччини (Франкфурт-на-Майні). Таким чином, компанія надає ще більше можливостей безпечного зберігання даних одразу у декількох локаціях. Треба лише обрати оптимальну стратегію георезервування. Перейти з фізичних серверів у хмару можна швидко та зручно, залишивши запит за посиланням. Клієнти Tet, які переходять до хмарного середовища, можуть скористатися всіма перевагами наданих послуг безкоштовно протягом 90 днів, а після цього — укласти контракт.

Протягом дії програми, запущеної на початку повномасштабного вторгнення, клієнтська база Tet Cloud в Україні зросла на 20%. Пропозицією скористалися українські компанії, які працюють у таких індустріях, як електронна комерція, фінансові технології, логістика, ритейл, виробництво тощо. Найбільш затребувані ними сервіси, які пропонує Tet, — це реплікація віртуальних машин і зберігання резервних копій за кордоном.

Також із березня цього року клієнтам платформи Tet Cloud доступна контейнеризація як послуга (CaaS). Цей сервіс суттєво спрощує створення та підтримку користувачами власної інфраструктури контейнеризації. Технологічне рішення Kubernetes дозволяє розробляти, розгортати та підтримувати мікросервісні програми, а також забезпечувати їхню стабільну роботу в умовах щоразу більших обсягів даних і кількості користувачів.

Це цікаво:   LG gram Pro вирізняється надтонким, легким дизайном та вражаючою продуктивністю з ШІ

Новини IT » Технології » Tet подовжує дію програми безкоштовного користування хмарними ресурсами для українських бізнесів

Опубліковано


Останні новини IT: