Покращена модель ДБЖ 9Е від Eaton: новий продукт уже в Україні

Покращена модель ДБЖ 9Е від Eaton: новий продукт уже в Україні

Eaton, провідна компанія, яка створює рішення для безперебійного енергопостачання, презентувала покращену модель ДБЖ 9Е. Тепер пристрій має можливість встановлення в 19” стійку. Наразі ці джерела безперебійного живлення доступні на ринку України. Важливо, що ці моделі наявні на складах, термін впровадження рішень на базі резервного живлення від Eaton мінімальний. Новий ДБЖ буде у вас максимально оперативно після замовлення.

Eaton 9E є високоефективним і надійним рішенням для забезпечення безперервного електроживлення в умовах збоїв або відключень електропостачання. Створені на базі передових технологій у компактному дизайні, ДБЖ забезпечує захист вашого обладнання та бізнесу від збитків, пов’язаних з втратою електричного живлення. 

Крім того, Eaton 9E має широкий діапазон вхідної напруги, що забезпечує його сумісність з різними електромережами. 9E – це ДБЖ online класу, своєю чергою забезпечує стабільну вихідну напругу на інверторі з точністю +/- 1%.

«Ми раді презентувати ДБЖ Eaton 9E на українському ринку», – говорить Павло Дуля, продакт-менеджер відділу резервного живлення. «Цей продукт поєднує в собі надійність та ефективність, що робить його ідеальним рішенням для бізнесу будь-якого масштабу, який прагне забезпечити безперервну роботу своїх систем. Ми також врахували поточну економічну ситуацію у країні та адаптували ціни для наших споживачів. Працюючи разом з партнерами ми змогли поліпшити логістику. Тобто більшість моделей наразі в наявності на складах в Україні».

Основні особливості Eaton 9E:

  • Високий ККД задля зниження витрат за електроенергію.
  • Гнучка конфігурація та легкість установки.
  • Захист від різних типів збоїв у електропостачанні, включно з перенапругою та перевантаженням.
  • Формфактор башта/стійка.
Це цікаво:   Штучний інтелект та екологічні аспекти, які найбільше впливають на центри обробки даних

Новини IT » Технології » Покращена модель ДБЖ 9Е від Eaton: новий продукт уже в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: