Huawei випустив інтелектуальну флеш-систему зберігання даних OceanStor Dorado нового покоління на базі процесорів Kunpeng та Ascend

Huawei випустив інтелектуальну флеш-систему зберігання даних OceanStor Dorado нового покоління на базі процесорів Kunpeng та Ascend

Компанія Huawei представила на конференції Huawei Connect 2019 інтелектуальну систему зберігання даних OceanStor Dorado (серія OceanStor C) класу All-Flash. Вона працює на базі потужних процесорів Kunpeng та Ascend. Нова система застосовує взаємопов’язану та наднадійну архітектуру SmartMatrix, що забезпечує стабільну роботу всіх ключових сервісів навіть у разі одночасної відмови 7 з 8 контролерів. Можливості глибинного навчання вбудованого ШІ-процесора Ascend покращують результативність зчитування кешу на 50%. Поєднання локальних та зовнішніх ШІ-ресурсів забезпечує інтелектуальну експлуатацію та технічне обслуговування протягом усього життєвого циклу продукту, що значно поліпшує ефективність системи зберігання даних. Швидка та надійна флеш-система на базі штучного інтелекту має чудову продуктивність, високий рівень захисту та автоматичне управління, що допомагає гравцям галузі прискорювати впровадження інноваційних сервісів. 

Пітер Чжоу (Peter Zhou), віцепрезидент напряму ІТ-продуктів та президент напряму інтелектуальної обробки даних і систем зберігання компанії Huawei

Цифрова економіка стає рушійною силою розвитку в епоху глобальної цифровізації світу. Пітер Чжоу, віцепрезидент напряму ІТ-продуктів та президент напряму інтелектуальної обробки даних та систем зберігання компанії Huawei, сказав: «Нові засоби зв’язку та додатки прискорюють інформаційний потік даних у цифровій економіці. Завдяки швидкому розвитку революційних технологій, таких як 5G, ШІ та інтернет речей (IoT), генерується великий масив даних та додатків, що створює високі вимоги до їхньої обробки в режимі реального часу. Щоб відповідати цим вимогам, необхідно оновити інфраструктури даних. Інтелектуальна флеш-система зберігання даних OceanStor Dorado нового покоління — це результат багаторічного досвіду розробок Huawei в сфері технологій класу All-Flash. Вона допоможе клієнтам максимально ефективно обробляти дані».

Швидка та надійна інтелектуальна флеш-система зберігання даних OceanStor Dorado на базі ШІ

OceanStor Dorado підтримує наступні інноваційні функції:

  • Передова продуктивність завдяки архітектурі на базі 5 процесорів
Це цікаво:   Headway увійшов до 50 найкращих стартапів Європи з потенціалом стати «єдинорогом» за два роки

Комплексна платформа OceanStor Dorado працює на базі процесора Kunpeng 920, мережевого чипа, чипа управління, чипа контролера SSD та ШІ-процесора Ascend 310. Вона забезпечує найкращу у своєму класі продуктивність операцій введення/виведення в 20 000 000 IOPS за секунду та затримку в 0,1 мс, що відповідає вимогам додатків в умовах реального часу.

  • Безперервна робота додатків завдяки надійній архітектурі SmartMatrix

SmartMatrix — повністю взаємопов’язана та наднадійна архітектура, що забезпечує безперебійну роботу навіть при одночасній відмові 7 з 8 контролерів. Це новий стандарт надійності в галузі систем зберігання даних.

  • Ефективне технічне обслуговування завдяки поєднанню крайових, хмарних та ШІ-обчислень

Перша в галузі інтелектуальна система зберігання даних із вбудованим ШІ-процесором підтримує можливості машинного навчання для підвищення ефективності зчитування кешу на 50%. Окрім того, поєднання крайових та ШІ-обчислень дозволяє реалізувати інтелектуальне управління життєвим циклом продукту та створити автоматичну систему управління даними з триярусною архітектурою, що скорочує експлуатаційні витрати клієнтів.

Huawei Connect — щорічна конференція, організована компанією Huawei для глобальної індустрії ІКТ. Цього року захід проходив у Шанхаї з 18 до 20 вересня. Конференція присвячена темі «Просунутого інтелекту» (Advance Intelligence). Її мета ― створити для клієнтів і партнерів відкриту спільну платформу для дослідження нових можливостей інтелектуального майбутнього.


Новини IT » IT Бізнес » Huawei випустив інтелектуальну флеш-систему зберігання даних OceanStor Dorado нового покоління на базі процесорів Kunpeng та Ascend

Опубліковано


Останні новини IT: