Huawei проводить міжнародну конференцію з цифрової трансформації у прямому ефірі

Huawei проводить міжнародну конференцію з цифрової трансформації у прямому ефірі

Підрозділ Huawei Enterprise Business Group проводить з 24 до 27 лютого конференцію з цифрової трансформації 2020 року. Захід транслюється в прямому ефірі для світової аудиторії та включає шість заходів у Шеньчжені, Великій Британії, Швейцарії тощо. Крім того, конференцію можна переглянути наживо в соціальних мережах англійською мовою та з перекладом китайською. 

Huawei проводить конференцію «Промислова цифрова трансформація 2020» наживо

Ключова промова № 1: Саміт із промислової цифрової трансформації — «Історія інтелектуального світу» (10:00-11:40, 24 лютого, за барселонським часом (GMT+1))

228 із 500 найбільших світових компаній та понад 700 міст світу обрали Huawei своїм партнером із цифрової трансформації. Компанія має великий досвід у наданні клієнтам послуг з реалізації цифрової трансформації. 

На другий саміт із промислової цифрової трансформації Huawei запросив першопроходців у сфері цифрової трансформації з урядового, транспортного та фінансового секторів. Гості з Асоціації держав Південно-Східної Азії (ASEAN) та аеропорту Шеньчжень виступили у прямому ефірі з ключовими промовами на тему інтелектуального світу.

Ключова промова № 2: «Запуск провідних продуктів і флагманських рішень Huawei Enterprise BG» (10:00-11:35, 25 лютого, за барселонським часом (GMT+1))

Цифрова трансформація підприємств потребує впровадження інноваційних інформаційно-комунікаційних технологій для досягнення успіху в бізнесі та побудови інтелектуального майбутнього. Із розвитком стандарту Wi-Fi 6, 5G та ШІ кампусні мережі підприємств зазнають значних трансформацій у роботі додатків, мереж і режимів покриття. Центр обробки даних нового покоління, який використовує ШІ-технології, буде набагато швидшим, простішим у встановленні, надійнішим та енергоефективнішим.

Huawei випустить нове розумне рішення для кампусів (HiCampus) та нове інтелектуальне рішення для ЦОД (HiDC), а також високоякісні продукти для корпоративного ринку, зокрема Wi-Fi 6, флеш-пам’ять, повністю оптичну мережу та літієвий акумулятор.

Це цікаво:   Linkup Studio створила платформу YachtWay, що виграла Red Dot 2023

Технічний форум № 1: сесія щодо переосмислення IP (14:30-16:30, 25 лютого, за барселонським часом (GMT+1))

Що нового стосовно стандарту Wi-Fi 6? Як він може змінити корпоративні та кампусні мережі? Осама Абул-Магд (Osama Aboul-Magd), голова робочої групи IEEE 802/11ax, та Андре Кайнднесс (Andre Kindness), головний аналітик Forrester, поділяться напрацюваннями, перспективами та прикладами застосування Wi-Fi 6 у кампусних мережах та галузях.

Технічний форум № 2: сесія щодо зберігання даних (10:00-12:00, 26 лютого, за барселонським часом (GMT+1))

У 5G-епоху зростання обсягу даних як забезпечити цифрову трансформацію для інфраструктури даних, наприклад, інтелектуальне зберігання даних на базі ШІ, щоб максимально збільшити значення даних? Експерти з EANTC AG та Huawei розкажуть, як рішення для зберігання даних від Huawei допоможе впровадити інновації в IT-інфраструктурі та визначити цінність даних в епоху 5G.

Технічний форум № 3: сесія щодо корпоративних сервісів (10:00-11:00, 27 лютого, за барселонським часом (GMT+1))

Як ефективно та швидко побудувати і підтримувати провідні глобальні ЦОД під час цифрової трансформації? Як розвивати нові цифрові таланти, що відповідають вимогам галузі? На сесії Huawei представить інтелектуальне сервісне рішення DC та свою ІКТ-програму ICT Academy Program V2.0.

Технічний форум № 4: сесія щодо багатокористувацького ЦОД (MTDC) (14:00-15:40, 27 лютого, за барселонським часом (GMT+1))

Яка тенденція розвитку інтелектуального хмарного ЦОД? Як побудувати багатокористувацький ЦОД з високим індексом рентабельності інвестицій (ROI)? Технічні експерти Huawei та партнери розкажуть про екосистему інтернет-галузі та тенденції її розвитку, а також про розумні інновації для ЦОД. Окрім того, Huawei представить нові продукти, такі як DC908 800G, FusionDC 2.0 та FusionPower з модулем живлення на 100 кВА.

Для перегляду прямої трансляції заходів, будь ласка, відвідайте офіційний вебсайт. Також слідкуйте за новинами у соціальних мережах Huawei Enterprise Business.

Це цікаво:   Eaton стає 50-м членом Single Pair Ethernet System Alliance

*Розклад може змінитися.


Новини IT » IT Бізнес » Huawei проводить міжнародну конференцію з цифрової трансформації у прямому ефірі

Опубліковано


Останні новини IT: