Transcend представляє компактний кард-рідер RDC3, оснащений роз’ємом USB Type-C

Transcend представляє компактний кард-рідер RDC3, оснащений роз’ємом USB Type-C

Transcend Information, Inc. (Transcend), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє новий компактний кард-рідер RDC3, оснащений роз’ємом USB Type-C. Transcend RDC3 – це кард-рідер з підтримкою технології OTG (On-The-Go), який був спеціально створений для використання з комп’ютерами, оснащеними інтерфейсом USB Type-C і мобільними пристроями сумісними з OTG. Він може працювати зі смартфонами і планшетами під управлінням ОС Android, ноубуками та MacBook, які мають порти типу USB Type-C, а також з планшетами iPad Pro 2018 або більш пізньої версії. Кард-рідер Transcend RDC3 має два слоти для установки карт пам’яті SD і microSD, та завдяки інтерфейсу USB 3.2 Gen 1 демонструє високу швидкість передачі даних. Спростити роботу користувачів смартфонів і планшетів на базі Android допоможе безкоштовний мобільний додаток Transcend Elite.

Симетричний роз’єм USB Type-C

Кард-рідер Transcend RDC3 оснащений простим у використанні симетричним роз’ємом USB Type-C. Кард-рідер сумісний з Android-пристроями, новими ноутбуками, MacBook, що мають порт Type-C, а також з iPad Pro 2018 або більш пізньої версії.

Наявність двох слотів для карт спрощує розширення вбудованої пам’яті

Кард-рідер Transcend RDC3 має два слоти для установки карт пам’яті SD і microSD, що підтримують стандарт UHS-I. Користуючись усіма перевагами інтерфейсу USB 3.2 Gen 1, кард-рідер Transcend RDC3 дозволяє повністю розкрити потенціал високошвидкісних карт пам’яті, а також допоможе розширити на мобільному пристрої обсяг пам’яті, доступної користувачеві.

Кишенькові розміри

Карт-рідер Transcend RDC3 неймовірно компактний і з легкістю поміститься в кишені, що робить його прекрасним вибором для використання в дорозі, будь то ділове відрядження або туристична поїздка.
Програмне забезпечення Transcend Elite і мобільний додаток: інструменти оптимального управління даними

Transcend Elite – це фірмове програмне забезпечення для ОС Mac OS X і Windows, створене для  оптимізації процесу управління даними. Користувачі можуть безкоштовно завантажити Transcend Elite з веб-сайту Transcend, а мобільний додаток – з магазину додатків Google Play для Android-пристроїв. Серед найбільш корисних функцій Transcend Elite слід згадати: створення та відновлення резервних копій, шифрування даних і хмарне резервне копіювання.

Це цікаво:   AMD забезпечує роботу найбільшого у світі суперкомп’ютера для промислових хімічних досліджень

Програмне забезпечення RecoveRx

Transcend пропонує безкоштовну утиліту RecoveRx, яка дозволяє відшукути і відновити випадково видалені дані, такі як цифрові фотографії, документи, музику і відео.


Новини IT » Hardware » Transcend представляє компактний кард-рідер RDC3, оснащений роз’ємом USB Type-C

Опубліковано


Останні новини IT: