Поповнення Kiyv Smart Card: нова послуга від української системи онлайн-платежів від EasyPay

Поповнення Kiyv Smart Card: нова послуга від української системи онлайн-платежів від EasyPay

З лютого місяця поточного року в жителів і гостей столиці з’явилася можливість оплачувати проїзд у міському транспорті завдяки е-квитку. У чому переваги проїзної картки Kyiv Smart Card, а також як поповнити рахунок через систему EasyPay читайте далі в статті.

Kyiv Smart Card — універсальна картка, якою можна скористатись оплачуючи проїзд у метро та в усіх видах громадського транспорту. Єдиний квиток значно полегшить оплату послуг при пересуванні містом звільнить киян та гостей столиці від необхідності купувати жетони й одноразові проїзні талони та дозволить заощаджувати час та гроші. Вартість електронного проїзного становить 50 грн без урахування вартості поїздок. Користувач сам обирає, на яку суму поповнити електронний квиток. Вартість проїзду змінюється залежно від кількості придбаних поїздок. Так, поповнення до 10 поїздок коштуватиме 8 грн за один проїзд, а від 50 поїздок — 6,5 грн.

Як поповнити Е-квиток через платіжну систему EasyPay?

Система онлайн-платежів EasyPay дозволяє з мінімальною комісією, без довгих черг, витрат сил і часу поповнити Kyiv Smart Card. Сплатити необхідну кількість поїздок можна онлайн у будь-який зручний час. Для цього достатньо мати комп’ютер або гаджет із доступом до інтернету.

  • На сайті EasyPay у каталозі послуг оберіть розділ «Туризм», далі вкладку «Квитки на автобус», а після «Покупка кількості поїздок у міському транспорті (Kyiv Smart Card)».
  • Введіть номер вашого електронного квитка, вкажіть кількість поїздок, які ви хочете оплатити й суму. Тепер натисніть «Оплатити».
  • Для здійснення оплати необхідно ввести реквізити банківської картки, з якої буде списана зазначена вами сума.

Після отримання повідомлення про успішне проходження оплати е-квиток готовий до використання. Головні переваги поповнення електронного квитка через сервіс EasyPay:

  • зручний і зрозумілий інтерфейс;
  • підтримка платіжних карт будь-якого українського банку;
  • миттєве зарахування коштів на карту;
  • можливість створення шаблонів і регулярних платежів (для зареєстрованих користувачів);
  • багаторівневий захист персональних даних клієнтів;
  • доступ до системи в режимі 24/7.
Це цікаво:   Анонс про дату релізу Corsairs Legacy

Як оплачувати проїзд е-квитком?

Упродовж перехідного періоду оплачувати вхід у столичний метрополітен можна лише на турнікетах зі спеціальною синьою наклейкою Kyiv Smart Card. Система миттєво зчитує дані, видає інформацію про термін дії електронного квитка та дозволяє прохід. Аби оплатити проїзд у наземному громадському транспорті (автобусах, тролейбусах, трамваях), необхідно прикласти смарт-картку до валідатора всередині салону й дочекатися сигналу. На екрані з’явиться повідомлення «Картка дійсна», це означає, що оплата пройшла успішно. Електронний квиток чинний до кінця рейсу, а на кінцевих зупинках система оновлюється. Перевірити залишок коштів та стежити за історією можна завдяки особистому електронному кабінету. Щоби скористатися цією послугою, необхідно зареєструвати е-квиток уввівши PIN-код у системі «КИЇВ ID».


Новини IT » Інше » Поповнення Kiyv Smart Card: нова послуга від української системи онлайн-платежів від EasyPay

Опубліковано


Останні новини IT: