Друге «Ідеальне побачення з HR»: Вікторія Сафронова про підготовку до співбесіди

Друге «Ідеальне побачення з HR»: Вікторія Сафронова про підготовку до співбесіди

Напевно, кожному знайоме почуття, коли ти йдеш на співбесіду та подумки перебираєш безліч варіантів того, що будеш розповідати роботодавцю. На чому зробити акцент? Як справити позитивне враження? Що хоче почути рекрутер? Невідомо. Але ці питання в жодному разі не повинні тебе лякати, адже людина, яка проводить співбесіду, зацікавлена знайти класного фахівця.

Вікторія Сафронова — спікер другої лекції серії тренінгів «Ідеальне побачення з HR», що проходять у Kyiv Smart City Hub. HR-експертка, сертифікований кар’єрний коуч та магістр психології, має 10-річний досвід роботи в HR-підрозділах національних компаній. Займається впровадженням HR бізнес-процесів, навчанням і розвитком співробітників, викладає курс «HR basic» та допомагає розкривати внутрішній потенціал. Уже 12 квітня Вікторія розкриє тонкощі дистанційного інтерв’ю та підготовку до співбесіди й презентує такі теми:

  • Профіль успішного кандидата. Хто вони, люди, яких запрошують на співбесіду?
  • Дистанційне інтерв’ю. Про що поговоримо?
  • Питання, які варто очікувати від інтерв’юера і варіанти відповідей на них
  • Підготовка до співбесіди: що важливо знати, щоб залишити після себе позитивне враження
  • Самопрезентація — маркетинговий інструмент отримання вигідних пропозицій.

Нагадуємо, кожен тренінг супроводжується моделюванням реальних процесів прийняття на роботу, домашніми завданнями та інтерактивними лекціями. Участь безкоштовна, але можлива лише за попередньою реєстрацією та підтвердженням організаторів: goo.gl/24RZ1Q.

Організатор — Київський молодіжний центр. Партнер — міська ініціатива Kyiv Smart City. Тренінги для студентів вестимуть HR-фахівці, які вже провели сотні співбесід та проглянули тисячі резюме. Спікери розкриють головні помилки з якими можуть зіткнутися кандидати та поділяться своїм баченням ідеального резюме та інтерв’ю.

Це цікаво:   В компанії Intempus Realty успішно завершено впровадження АІ сервісу для оптимізації документообігу IW Document Flow Recognizer: AI Service  

Новини IT » Інше » Друге «Ідеальне побачення з HR»: Вікторія Сафронова про підготовку до співбесіди

Опубліковано


Останні новини IT: