В компанії Intempus Realty успішно завершено впровадження АІ сервісу для оптимізації документообігу IW Document Flow Recognizer: AI Service  

В компанії Intempus Realty успішно завершено впровадження АІ сервісу для оптимізації документообігу IW Document Flow Recognizer: AI Service  

В американській компанії з управління нерухомістю, Intempus Realty, успішно завершено впровадження IW Document Flow Recognizer: AI Service. Рішення розроблене компанією Іnnoware і призначене для спрощення роботи з великим обсягом документів шляхом створення кастомізованої моделі AI для аналізу та автоматичної обробки різних типів документів й занесення необхідної інформації в облікову систему.

Цей проект є втіленням новітніх технологій штучного інтелекту у сфері автоматизації документообігу та оптимізації робочих процесів.

Співпраця між Innoware та Intempus Realty почалась у вересні 2023-го року з метою вирішення проблеми рознесення великого потоку нестандартизованих вхідних інвойсів співробітниками компанії,   частина яких взагалі написана від руки. Керівництво шукало способи автоматизації тому що  процес займав багато часу, виникало багато помилок через людський фактор. Інженери Innoware за місяць розробили і натренували кастомну модель штучного інтелекту IW Document Flow Recognizer: AI Service. 

Впровадження IW Document Flow Recognizer: AI Service  дає можливість бухгалтерському відділу компанії не витрачати час на обробку вхідних інвойсів вручну. Сьогодні, час автоматичної обробки одного інвойсу складає 10-15 секунд, при цьому,  паралельно може оброблюватися необмежена кількість документів. 

Завдяки впровадженню рішення Intempus Realty автоматизували обробку близько 1500 інвойсів на місяць, перетворивши цей процес із трудомісткого на автоматизований. Головна зручність розробленого на базі AI рішення полягає в тому, що за запитом клієнта модель можна продовжувати тренувати для отримання з інвойсу будь-якої потрібної інформації, в майбутньому для автоматизації обробки інших типів документів.

Головні переваги даного рішення:

  • інтелектуальне розпізнавання як друкованих паперових документів, так і написаних від руки; 
  • розумна машинна автоматизація процесів обробки великої кількості вхідних документів – рахунків, накладних, квитанцій, контрактів; 
  • автоматичне занесення отриманих даних в облікові ERP, CRM системи або системи документообігу; 
  • підвищення швидкості обробки документів у сотні разів; 
  • постійне вдосконалення і тренування моделі АІ під процеси та типи документів клієнта; 
  • зменшення ймовірності помилок і затримок, пов`язаних із людським фактором; 
  • доступність 24/7, цілодобово без потреби в перервах на каву чи відпустки; 
  • масштабування (може обробляти будь-яку кількість документів одночасно). 
Це цікаво:   Попри повномасштабну війну середньорічний приріст доходів в українських МСБ склав 8% за 2021-2022 роки — дослідження Payoneer

«Співпраця між нашими командами була конструктивною та продуктивною. Це дозволило вкластися у всі заплановані терміни та бюджет. Також для мене було важливо, що фахівці Innoware швидко реагували на всі запити та пропозиції. Мені подобається результат і сподіваюся, що це рішення значно підвищить ефективність документообігу. Innoware зарекомендувала себе як надійний і кваліфікований партнер», – зазначив Майкл Хесін, генеральний директор «Intempus Realty».

Довідка

Intempus Realty – керуюча компанія з повним спектром послуг, яка спеціалізується на управлінні житловою та комерційною нерухомістю. Intempus надає професійні послуги з нерухомості та іпотеки для клієнтів, які бажають купити, продати, інвестувати, побудувати, орендувати або рефінансувати у нерухомість.
Компанія на ринку вже 19 років, має понад 1000 співробітників у США та Канаді, налічує  більше 10 тисяч задоволених клієнтів і більше 15 тисяч будинків, які, з їх допомогою, знайшли своїх орендарів.

Innoware
Понад 22 роки Innoware допомагає підприємствам по всьому світу запроваджувати інноваційні інформаційні системи управління бізнесом: надає послуги з впровадження та підтримки  Microsoft Dynamics 365 (ERP, СRM), хмарних рішень Microsoft AZURE та усієї лінійки cервісів Microsoft 365, рішень по автоматизації бізнес-процесів на базі low-code платформи Microsoft Power Automate.
Досвід компанії налічує понад 450 успішно реалізованих проектів, виконаних у великих і середніх підприємствах, розташованих в Україні, Чехії, Великобританії, Швейцарії, Польщі, ОАЕ, Сербії, Молдові, США, Грузії, Казахстані, Руанді, Кенії, Латвії, Кіпрі, ЮAP. 
Серед наших клієнтів такі відомі компанії, як Leoni, Ahmad Tea, Kernel, Ciklum, Zepter, Оболонь, Сінево, MetInvest, UniCredit Bank, МАУ, Житомирський маслозавод «Рудь» та інші.


Новини IT » Інше » В компанії Intempus Realty успішно завершено впровадження АІ сервісу для оптимізації документообігу IW Document Flow Recognizer: AI Service  

Опубліковано


Останні новини IT: