MEGOGO та Payoneer навчають фінансової грамотності у часи війни в подкасті «Про гроші»

MEGOGO та Payoneer навчають фінансової грамотності у часи війни в подкасті «Про гроші»

Медіасервіс MEGOGO у партнерстві з платіжною платформою Payoneer запустив ексклюзивний подкаст «Про гроші». Ведучим став економіст та автор книжок із фінансової грамотності Любомир Остапів. Ідея проєкту — надати українцям базові знання про керування особистими заощадженнями, початок власної справи й роботу з інвестиціями під час війни.

«Повномасштабна війна змусила нас продумувати життя на кілька кроків вперед, і часто ці кроки пов’язані саме з фінансами, тож тема фінграмотності вийшла на перший план. Ми раді об’єднатись з MEGOGO у наших зусиллях, щоб якомога більше українців навчились керувати особистими заощадженнями та, навіть, примножувати кошти у ці складні часи», — зазначила Наталія Гордієнко, маркетинг директорка Payoneer в Україні.

Наталія Гордієнко, маркетинг директорка Payoneer в Україні

На слухачів чекатиме десять епізодів, п’ять з яких вже доступні на медіасервісі. Перший випуск присвячений темі персональних заощаджень: як може змінитися підхід до грошей у середньостатистичної сімʼї у воєнний час, як планувати витрати, а також, які є три типові фінансові цілі у кожної української сімʼї. Наступні випуски вчать як розібратися з курсом гривні, як працює НБУ, як подружитися з інвестиціями в акції іноземних компаній, а також розпочати свій бізнес. 

Нові епізоди подкасту зʼявлятимуться кожного тижня. Прослухати їх можна абсолютно безкоштовно у мобільному додатку MEGOGO в розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. Для популяризації українського контенту випуски також публікують на всіх популярних майданчиках для подкастів.

Це цікаво:   Гра Corsairs Legacy вже доступна в Steam в Early Access

Новини IT » Інше » MEGOGO та Payoneer навчають фінансової грамотності у часи війни в подкасті «Про гроші»

Опубліковано


Останні новини IT: