Huawei передав Державному університету телекомунікацій комплект мережевого обладнання

Huawei передав Державному університету телекомунікацій комплект мережевого обладнання

20 одиниць техніки отримала кафедра телекомунікаційних систем і мереж. Серед них ― радіоконцентратор, комутатор, мережевий термінал, інтегрований пристрій доступу, аналоговий інтерфейс портів, мультисервісний шлюз контролю та інше.

У рамках співпраці обговорюється можливість проведення відкритих лекцій фахівцями Huawei Ukraine для студентів, котрі зможуть перейняти сучасний досвід та практичні знання. Компанія також запрошуватиме молодих спеціалістів на стажування.

«Приблизно 20 років Huawei знають на українському ринку. Завдяки нашій співпраці, наприклад, Україна майже вдвічі швидше впровадила технології 3/4G, ніж це було у інших країнах. Ми пишаємося співпрацею з одним із найвпливовіших ВНЗ країни в сфері телекомунікацій, що готує кадри для галузі, в тому числі і для нашої компанії. Huawei передає обладнання, яке використовують провідні фірми у всьому світі. Ці пристрої допоможуть студентам у навчанні та сприятимуть появі в Україні нових висококваліфікованих спеціалістів у сфері телекомунікацій, які будуватимуть цифрову країну», ― зазначив Дін Нін, заступник директора компанії Huawei Ukraine.

«Компанія Huawei є визнаним лідером на глобальному ринку телекомунікацій. Ми дуже раді працювати спільно і сподіваємося, що наше партнерство вийде на новий рівень і у нас з’явиться Академія Huawei. Ми дуже вдячні за обладнання, яке нам надали безкоштовно, і сподіваємося, що компанія і надалі сприятиме діджиталізації української освіти», ― прокоментував Володимир Борисович Толубко, доктор технічних наук, професор, генерал-полковник, заслужений працівник народної освіти України.

Це цікаво:   Компанія KIVI стала членом Київської Торгово-промислової палати

Новини IT » Прес-релізи » Huawei передав Державному університету телекомунікацій комплект мережевого обладнання

Опубліковано


Останні новини IT: