Huawei знову визнано постачальником №1 у галузі 5G за результатами дослідження GlobalData

Huawei знову визнано постачальником №1 у галузі 5G за результатами дослідження GlobalData

Компанія GlobalData, світовий авторитет з аналітики даних і консалтингу в галузі інформаційно-комунікаційних технологій, оприлюднила дослідження «5G RAN: оцінка конкурентного середовища» за другу половину 2019 року. В цьому документі аналізуються портфоліо інфраструктурних рішень 5G провідних виробників обладнання. За результатами дослідження Huawei знову визнано недосяжним лідером у галузі 5G RAN.

У звіті GlobalData проаналізовано важливі для мобільних операторів характеристики базових станцій: ємність блоків обробки базових частот, портфоліо радіоблоків, простота встановлення й еволюція технологій. Так, портфель продуктів 5G RAN виробництва Huawei не тільки визнано найкращим у цілому, він окремо переміг за всіма вищезазначеними критеріями оцінювання.

Huawei вирізняється найповнішим у галузі асортиментом базових станцій стільникового зв’язку стандарту 5G. Загалом підтримуються 94 продукти, в тому числі 22 моделі Massive MIMO, 32 моделі з вбудованими антенами та 14 дводіапазонних моделей. Окрім того, продукти Huawei 5G RAN Radio Unit підтримують 35 діапазонів NR, а це означає, що Huawei пропонує найпотужніші в галузі можливості підтримки, що дозволяє мобільним операторам краще обслуговувати своїх абонентів.

Huawei пишається своїми рішеннями, які гарантують просте та найбільш адаптоване розгортання мереж 5G. Окрім лідерства за традиційними критеріями встановлення (такими як вага і розміри радіоблоків), Huawei також пропонує кілька нововведень для забезпечення швидкого розгортання мереж 5G. Одна з таких новинок — Super BladeSite, що вирішує проблеми розгортання 5G у випадках, коли місце для антени вкрай обмежене. Це нове рішення розгортається поза приміщеннями, а модульна конструкція системи дозволяє відмовитися від кімнат для встановлення обладнання, що зменшує витрати на оренду та кондиціонування. 

Huawei пропонує найпотужніші в галузі блоки обробки базових частот. Продукти Huawei підтримують 36 комірок із пропускною здатністю 100 МГц на частотах менше 6 ГГц і 36 комірок із пропускною здатністю 400 МГц у смузі mmWave. Така висока пропускна здатність блоків обробки базових частот дає мобільним операторам впевненість у тому, що вони легко впораються з трафіком, який у майбутньому постійно зростатиме. 

Це цікаво:   Back to School: Vodafone дарує до 6 місяців зв’язку до нового смартфона та пропонує комплексні рішення для батьків

Новини IT » Прес-релізи » Huawei знову визнано постачальником №1 у галузі 5G за результатами дослідження GlobalData

Опубліковано


Останні новини IT: