Huawei представила стратегію розвитку фірмового магазину додатків Huawei AppGallery

Huawei представила стратегію розвитку фірмового магазину додатків Huawei AppGallery

Huawei представила стратегію розвитку Huawei AppGallery як відкритої та інноваційної платформи розповсюдження додатків. Компанія прагне захищати конфіденційність користувачів, надаючи їм унікальний та інтелектуальний користувацький досвід.

Поступове впровадження 5G принесе революційні зміни в роботі зі смартфонами. Користувачі все частіше працюють із декількома пристроями за різних сценаріїв. Мобільні додатки відіграють ключову роль у покращенні взаємодії із гаджетами. Попит на інтелектуальні додатки лише зростатиме, і Huawei прагне бути однією із перших у забезпеченні розширених можливостей.

Huawei AppGallery — фірмовий магазин додатків від Huawei, що забезпечує новий досвід взаємодії із пристроями. Він входить у трійку лідерів на світовому ринку маркетплейсів для додатків і доступий у понад 170 країнах та регіонах. Кількість активних користувачів магазина додатків за місяць (MAU) сягає 400 млн.

D:\Partition D\!Project W\HMS\2020 MWC\2020 MWC Content plan\【Final toolkit】\Final_AG press release\Richard Yu_AG release.jpg

Huawei AppGallery — у трійці лідерів на світовому ринку магазинів додатків

«Конфіденційність під вашим контролем» — частина нашої філософії, — зазначив Річард Ю (Richard Yu), генеральний директор Huawei Consumer Business Group. — Захист конфіденційності та кібербезпека є головними пріоритетами нашої діяльності, і ми суворо дотримуємося цих принципів на всіх етапах розробки наших продуктів. Ми також впровадили рішення в сфері конфіденційності та кібербезпеки в Huawei AppGallery».

Над створенням екосистеми вже працюють більше 3 000 розробників. Окрім того, бренд забезпечує універсальну операційну підтримку для розробників у всьому світі, а також займається фінансуванням інновацій. Одним із таких проєктів стала програма «Shining-Star» («Зірка, що сяє»).

Huawei AppGallery — надійна платформа для завантаження додатків

Huawei AppGallery оснащено системою безпеки та захисту повного циклу, що включає перевірку імені розробника та чотирикроковий процес контролю для безпечної роботи додатків. Усі додатки проходять ретельну перевірку для запобігання порушенням. Платформа також має систему визначення віку для фільтрації програм і створення безпечних для дітей умов користування додатками.

Це цікаво:   Перейти з передплати на контракт можна за кілька хвилин у My Vodafone

Huawei AppGallery застосовує найвищий рівень верифікації для визначення та захисту персональних даних і конфіденційності користувачів. Особиста інформація, наприклад, біометричні дані, не оброблятиметься за межами пристроїв Huawei. Це надає користувачеві повний контроль над своїми даними. Інтерфейс EMUI дозволяє контролювати налаштування дозволів. Окрім того, вся інформація про користувача є анонімною та зберігається локально, залежно від регіону.

Huawei AppGallery — магазин додатків для користувачів пристроїв Huawei

У Huawei AppGallery додатки поділені за 18 категоріями, зокрема новини, соціальні мережі, розваги тощо. Huawei AppGallery забезпечує легкий пошук та навігацію. Якщо користувачі не можуть знайти додаток, їм достатньо просто додати його назву до «Списку бажань» (Wishlist). Коли додаток з’явиться в магазині, у Wishlist надійде сповіщення.

Huawei прагне створити найкращий досвід користування магазином високоякісних додатків. Бренд співпрацює з однією з найбільших медіакомпаній у Великій Британії, News UK, щоб відкрити користувачам доступ до щоденних статей, радіошоу та ексклюзивного контенту на гаджетах Huawei.

Huawei AppGallery — оптимізовано для пристроїв Huawei

Завантажені в Huawei AppGallery додатки оптимізовані для роботи на пристроях Huawei. Ключовим елементом є екосистема Huawei HiAI — відкрита платформа ШІ-можливостей для розумних гаджетів. Вона поєднує програмні та апаратні ресурси з різних девайсів та забезпечує покращену взаємодію між ними.

Наприклад, додаток WPS Office використовує інтелектуальні можливості HiAI для розпізнавання символів у високій роздільній здатності, тексту на зображеннях, зокрема на сканованих документах та фотографіях. Документи у додатку автоматично розпізнаються та корегуються, що значно покращує продуктивність.

Huawei AppGallery — швидкі додатки Quick Apps без встановлення

Quick Apps — це екосистема для додатків нового типу, що не потребують встановлення. Вона забезпечує високу функціональність та автоматичні оновлення для HTML5-сторінок, а також споживає менше пам’яті. Користування Quick Apps ідентичне досвіду взаємодії із нативними додатками. Проте Quick Apps написані з 1/5 коду порівняно із додатками Android і займають менше місця. Користувачі можуть використовувати усього 1 ГБ пам’яті для 2 000 Quick Apps замість 20 нативних додатків.

Це цікаво:   Vodafone та YouTube відновлюють співпрацю

Для зручності доступу користувачі можуть додавати улюблені Quick Apps на робочу панель. Quick Apps підтримують понад 350 млн смартфонів Huawei. Наразі налічується понад 1 700 Quick Apps, що на 200% більше порівняно із минулим роком.

В еру розвитку 5G швидкі додатки Quick Apps поступово запускатимуться для різних країн та регіонів, надаючи глобальним розробникам різні IDE-інструменти та можливості. Розробники з усього світу можуть публікувати Quick Apps, щоб забезпечити найкращий користувацький досвід.

Huawei розвиватиме екосистему мобільних сервісів HMS та магазин додатків Huawei AppGallery, щоб відкрити користувачам усі переваги інтелектуальної взаємодії із пристроями Huawei.

Щоб дізнатися більше про Huawei AppGallery, будь ласка, відвідайте вебсайт.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei представила стратегію розвитку фірмового магазину додатків Huawei AppGallery

Опубліковано


Останні новини IT: