Huawei повністю модернізує рішення для інтелектуальних IP-мереж, щоб створити нові рушії для цифрової трансформації галузі

Huawei повністю модернізує рішення для інтелектуальних IP-мереж, щоб створити нові рушії для цифрової трансформації галузі

На конференції Huawei Connect 2020 компанія Huawei провела саміт на тему «Прискорення цифрової трансформації галузі за допомогою інтелектуального підключення для всіх сценаріїв». Під час цього заходу Huawei оголосила, що вона повністю модернізувала рішення для інтелектуальних IP-мереж, видозмінила дві платформи (програмну й апаратну), оновила трирівневу архітектуру інтелектуальних IP-мереж з «надвисокою пропускною здатністю, інтелектуальною взаємодією та автономним управлінням», а також удосконалила продукти серії «двигунів». Ці стратегічні рішення свідчать про зусилля Huawei з розробки рішень для конкретних сценаріїв. Компанія співпрацює з партнерами та клієнтами, щоб створити нові рушії для диджиталізації усіх галузей.

C:\Users\l00221576\Desktop\20200925-000711(eSpace).jpg

Кевін Ху (Kevin Hu), президент напряму Data Communication Product Line в Huawei, оголошує про повне оновлення інтелектуальних рішень для IP-мереж Huawei

Мережі передачі даних еволюціонували від мереж на основі IPv4 для взаємодії «людина-машина» в епоху IP до мереж на основі багатопротокольної комутації за мітками (MPLS) для взаємодії «людина-людина» в епоху IP і, нарешті, до мереж у сучасну епоху інтелектуального IP. У цю епоху технологія IPv6+ використовується для можливості підключення всіх пристроїв, а також надання диференційованих послуг і забезпечення детермінованого досвіду. Зокрема, інтелектуальні IP-мережі стали наріжним каменем цифрової трансформації галузі, а безперервний і плавний потік даних розкриває весь потенціал агрегування даних. 

Відповідно до своєї стратегії розвитку «інтелектуальної IP-мережі» Huawei оголосила на саміті наступні стратегічні кроки. 

  1. Переформатування двох платформ (апаратної та програмної) для повноцінної підготовки до інтелектуальних IP-мереж 

Huawei повністю оновила власну апаратну платформу. Вона вирізняється вбудованими механізмами прискорення штучного інтелекту для поліпшення обробки даних, тим самим повністю підтримуючи інтелектуальні IP-мережі. Для підтримки масового підключення модульні пристрої великої ємності оснащено портами 400GE, здатними приймати гігантські цифрові потоки, а компактні пристрої фіксованої форми підтримують розширений доступ зі швидкістю від 155 Мбіт/с до 400 Гбіт/с. Такі апаратні функції відкривають клієнтам шлях для створення надширокосмугової, інтелектуальної та екологічної апаратної IP-платформи.

Щодо програмних платформ, то традиційне програмне забезпечення IP-пристроїв замкнуте і з відсутністю відгуку до сервісів. Huawei змінює операційну систему IP-мережі, використовуючи нову власну програмну платформу YUNSHAN. Вона має гнучку, інтелектуальну й відкриту архітектуру та дозволяє адаптивно збирати модульні функціональні компоненти на різних пристроях, що сприяє швидкій доставці відповідно до вимог замовника. YUNSHAN також має понад 20 вбудованих алгоритмів штучного інтелекту для підтримки мілісекундного логічного висновку, впроваджуючи нові можливості в інтелектуальні IP-мережі. До того ж понад 400 відкритих інтерфейсів прикладного програмування (API) платформи легко підключаються до північних NMS (систем управління мережею), забезпечуючи гнучке управління пристроями та їхній контроль. 

  1. Модернізація трирівневої архітектури інтелектуальних IP-мереж з підвищеною пропускною спроможністю, інтелектуальним досвідом і автономним керуванням
Це цікаво:   30 років разом: Vodafone дарує клієнтам подарунки до своєї річниці

Традиційні IP-мережі орієнтовані на зростання трафіку та повинні постійно поліпшувати пропускну здатність мережі для вирішення проблем, пов’язаних із трафіком. Як в епоху хмар IP-мережі можуть швидко отримати доступ до хмари? Як можна реалізувати синергію і конвергенцію хмари та мережі? Відповідь полягає в оптимізації архітектури IP-мережі. 

Huawei представляє штучний інтелект, щоб переосмислити трирівневу інтелектуальну архітектуру IP-мережі, й оновлює порти до 400GE для підтримки надширокосмугової неблокувальної переадресації та «нарізання» мережі (network slicing). Результатом стає надзвичайна ємність, що забезпечує якість пропускної здатності мережі.

Huawei також модернізує Intent Engine, використовуючи штучний інтелект для визначення намірів сервісної мережі, налаштування мережевих ресурсів у реальному часі та постійного задоволення вимог щодо обслуговування.

Intelligence Engine оновлюється за допомогою графів знань для автоматичного розгортання і швидкого налаштування мережевих служб, одночасно автоматизуючи пошук несправностей мережі. Ці автономні можливості підвищують ефективність експлуатації та технічного обслуговування мереж.

  1. Подальше вдосконалення «4-двигунових» інтелектуальних продуктів і рішень для IP-мереж

Нещодавно оновлений Huawei iMaster NCE, мозок інтелектуальних IP-мереж, пропонує гнучкі відкриті північні контейнери (AOC) та орієнтовані на наміри API-інтерфейси для спрощення адаптації. Представляючи цифрових двійників для підтримки аналітики великих даних, iMaster NCE реалізує розгортання і прогнозування збоїв на основі аналізу намірів. Південні API-інтерфейси, що надаються iMaster NCE, забезпечують сумісність із різними постачальниками, ефективно організовуючи різнорідні мережі та значно заощаджуючи інвестиції.

У сфері кампусової мережі Huawei оновила своє рішення CloudCampus з версії 1.0 до 2.0. У майбутніх корпоративних кампусах буде підключено ще більше IoT-терміналів, трафік суттєво зміниться разом із міграцією сервісів у хмари, а управління ускладниться через подальшу агрегацію даних. Для вирішення цих проблем Huawei CloudCampus 2.0 пропонує різні функції, зокрема уніфікований доступ, інтервальний перехід у хмару й уніфіковане інтелектуальне управління. Таким чином, операції мережі кампусів перетворюються із ручних на інтелектуальні. Це створює передумови для побудови повністю підключеної і розумної мережі кампусів.

Це цікаво:   30 років разом: Vodafone випустить поштову марку до своєї річниці

Для сфери ЦОД компанія Huawei нещодавно оновила рішення CloudFabric 2.0, що покращує мережеву інтелектуальність. Завдяки ефективному аналізу основних причин несправностей із використанням графів знань це рішення покращує ступінь визначення несправностей до 98%. CloudFabric 2.0 засноване на відкритій архітектурі та може поєднувати висхідну лінію зв’язку із різними хмарами і низхідну ― із пристроями від різних постачальників, скорочуючи операційні витрати (OPEX) на 28%. Це може допомогти фінансовій галузі прискорити перехід до Bank 4.0. Мережа з високою щільністю 400GE та інтелектуальна мережа дата-центрів без втрат характеризується нульовою втратою пакетів та низькою затримкою. При цьому обчислювальна потужність покращується на 27%, а зберігання IOPS-операцій ― на понад 30%. Це відкриває нові можливості ефективного обчислення і зберігання даних. Завдяки цим перевагам Huawei CloudFabric 2.0 сприяє побудові нової інфраструктури.

Для сфери WAN у компанії є новітнє рішення Huawei CloudWAN 2.0, що підтримує протокол IPv6+ нового покоління. Воно забезпечує міжсистемне з’єднання хмари-мережі у лічені хвилини і реалізовує інтервальний перехід у хмару для підприємств. Завдяки можливостям сегментації мережі IPv6+ рішення CloudWAN 2.0 забезпечує 100% гарантію пропускної здатності для виробництва сервісів, задовольняючи різні вимоги щодо обслуговування. Це багатофункціональне рішення також є лідером щодо впровадження технологій на основі штучного інтелекту, що дозволяють виявляти несправності у лічені хвилини і проактивно прогнозувати збої на шляху до інтелектуальної ери.

Для сфери безпеки мережі рішення Huawei’s HiSec 2.0 забезпечує значне оновлення архітектури платформи, виявлення та аналіз загроз і безпеку екосистеми. Відкрита платформа спрощує розгортання рішення, а вбудований механізм на основі штучного інтелекту (AIE) покращує можливості визначення несправностей. Це забезпечує більше переваг партнерам і загальну надійність рішення. Все це робить HiSec 2.0 ідеальним рішенням для створення безпечного простору в цифровому світі.

  1. Інтелектуальні IP-мережі знову і знову перевіряються в різних галузях, разом створюючи нові цінності

Інтелектуальні IP широко застосовуються в різних сферах. Зокрема, «Intelligent IP @ Government» забезпечує універсальні державні послуги та комплексне управління містом «усе в одному», значно підвищуючи швидкість та ефективність обробки онлайн-запитів і документів. «Intelligent IP @ Finance» рухає фінансову галузь до ери Bank 4.0, забезпечуючи щоденне надання хмарних послуг і скорочуючи час валютних операцій на 87%. «Intelligent IP @ Education» прискорює побудову мережі, забезпечує конвергенцію між кількома мережами та спрощує інтелектуальні операції у сфері освіти. «Intelligent IP @ Airport» для аеропортів забезпечує один ідентифікатор для подорожей і одну карту для операцій, виявляючи загрози з точністю 96%, обробляючи їх за секунди та виявляючи 85% несправностей на випередження.

Це цікаво:   Huawei FusionCube визнано одним із 5 найкращих постачальників корпоративної гіперконвергентної інфраструктури (HCI) за версією DCIG

Під час саміту спікери з Сільськогосподарського банку Китаю та Південно-Східного університету поділилися найкращими практиками створення інтелектуальних IP-мереж. Висококонкурентні інтелектуальні мережеві IP-продукти і рішення Huawei обслуговують операторів та клієнтів з таких галузей, як фінанси, транспорт, енергетика, освіта, державний сектор, у більш ніж 150 країнах.

«Інтелектуальні IP-мережі ліпше забезпечують передачу й агрегацію даних, створюючи нові рушії для інтелектуального підключення. Huawei продовжуватиме розвивати та застосовувати інтелектуальні IP-мережі у всіх галузях, а також розробляти універсальні рішення, щоб допомогти підприємствам будь-якого розміру досягти успіху в бізнесі. Надалі ми співпрацюватимемо з ще більшою кількістю партнерів з усіх галузей, таких як державний сектор, фінанси, освіта, охорона здоров’я та транспорт, щоб збудувати нову екосистему для цифрової трансформації та разом створювати нові цінності», — зауважив Кевін Ху, президент напряму Data Communication Product Line в Huawei.

Huawei Connect 2020 — щорічна флагманська конференція, організована компанією Huawei для глобальної індустрії ІКТ. Цьогоріч захід проходив з 23 до 26 вересня у Шанхаї. Huawei Connect — відкрита платформа, що покликана допомогти клієнтам і партнерам компанії адаптуватися до змін, ділитися досвідом і співпрацювати для створення нової цінності. На цьогорічному заході досліджувалися тренди і можливості щодо цифровізації галузі; були продемонстровані передові ІКТ-технології, продукти та рішення; були представлені результати спільних інновацій; експерти розказали про найкращі практики у сфері цифрової трансформації. Ключова мета заходу — побудова відкритої і надійної екосистеми, що відкриє нові можливості для всіх зацікавлених сторін і створить нову цінність для всіх галузей. Щоб отримати більше інформації, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://www.huawei.com/en/events/huaweiconnect2020/.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei повністю модернізує рішення для інтелектуальних IP-мереж, щоб створити нові рушії для цифрової трансформації галузі

Опубліковано


Останні новини IT: