Huawei відкрила центр досліджень і розробок у Будапешті

Huawei відкрила центр досліджень і розробок у Будапешті

Компанія відзначає 15 років діяльності в Угорщині та 20 років ― у Європі

У жовтні 2020 року Huawei відкрила новий центр досліджень і розробок у Будапешті, який займається дослідженнями в області штучного інтелекту, обробки зображень, потокових медіа та ультравеликомасштабних розподілених систем.

Під час заходу Колін Кай (Colin Cai), генеральний директор компанії в Угорщині, сказав: «Завдяки інвестиціям загальним обсягом в 1,5 млрд доларів США за останні 15 років ми прямо або опосередковано створили близько 2 400 робочих місць в Угорщині».

«Huawei є одним із стратегічних партнерів Угорщини з 2013 року, і відтоді компанія інтенсивно працює над розвитком економіки та ІКТ-сфери країни», ― сказав Петер Сіярто (Péter Szijjártó), міністр закордонних справ і торгівлі Угорщини.

У рамках довгострокових і постійних інвестицій у технологічні інновації та дослідження Huawei інвестувала 15,3% від доходу за 2019 рік у науково-дослідницьку діяльність.

Колін Кай додав: «Угорщина надала відкриті та справедливі умови ведення бізнесу для всіх компаній, включаючи Huawei. Активно працюючи з багатьма галузями та урядовими відомствами, ми прагнемо допомогти суспільству досягти цілей стратегії цифрового розвитку Угорщини (DNDP) 2020. Ми також дбаємо про майбутнє екосистеми талантів Угорщини. Протягом останніх 6 років у рамках програми «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future) ми співпрацювали з 4 місцевими університетами та підтримали 65 молодих інженерів, які стали учасниками тренінгів у Китаї».

Проект «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future) компанія Huawei реалізує з 2008 року. За цей період в ньому взяли участь понад 3 600 студентів із 108 країн. Для України проєкт стартував у 2016 році, та проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України. Цьогоріч в Україні у проєкті «Насіння для майбутнього» беруть участь 50 українських студентів 23 університетів із 8 міст.

Це цікаво:   Vodafone забезпечив 4G інтернетом 5000 школярів із соціально вразливих категорій

Більше інформації про проєкт «Насіння для майбутнього» за посиланням: 

https://www.huawei.com/ua/news/ua/2020/20201022


Новини IT » Прес-релізи » Huawei відкрила центр досліджень і розробок у Будапешті

Опубліковано


Останні новини IT: