Міжнародний проект «Натхнення Без Кордонів» від Logitech

Міжнародний проект «Натхнення Без Кордонів» від Logitech

Важлива новина для усіх прихильників Logitech. Стартує міжнародний проект, під час якого десять блогерів з десяти країн розкажуть про десять місць свого натхнення.

Проект «Натхнення Без Кордонів» має на меті презентувати користувачам Logitech карту натхнення Європи. Десять креативних блогерів та лідерів думок з різних країн поділяться своїми улюбленими місцями, які колись надихнули їх перетворити свої мрії на реальність разом з технікою Logitech. Про свої враження вони повідомлять на сайті компанії та у соціальних мережах, а переможцем проекту стане той, чиї фотоісторії сподобаються найбільше. 

Підтримати улюбленого лідера думок зі своєї країни дуже просто. Переходьте за посиланням https://ua.inspiredbylogi.com/, дізнавайтеся про місця натхнення, ознайомтеся з їх дописами у соціальних мережах та голосуйте за найкращого. 

Кожен, хто проголосував, гарантовано отримає знижку 10% на продукцію компанії Logitech у всеукраїнській мережі магазинів побутової техніки та електроніки COMFY. Також є хороший шанс виграти головний приз проекту «Натхнення Без Кордонів», а саме: повний комплект інструментів, що допоможуть у реалізації своїх ідей. 

До нього входять: інтелектуальна клавіатура Mx Keys Mini, стильна та компактна миша Pebble M350, а також продуктивна миша MX Master 3 для професійних завдань, бездротова гарнітура Zone Wireless для якісного спілкування, універсальна web-камера Brio 4K Webcam для відеоконференцій та професійний Spotlight Presenter.

Кожен, хто шукає натхнення погодиться, Україна має багато прекрасних місць, які надихають. Тому голосуйте за блогера з України та користуйтеся якісними пристроями та рішеннями від Logitech.

Це цікаво:   Huawei FusionCube визнано одним із 5 найкращих постачальників корпоративної гіперконвергентної інфраструктури (HCI) за версією DCIG

Новини IT » Прес-релізи » Міжнародний проект «Натхнення Без Кордонів» від Logitech

Опубліковано


Останні новини IT: