Генеральний директор LG розпочав стратегічний візит до США для розвитку ініціатив зі штучного інтелекту

Генеральний директор LG розпочав стратегічний візит до США для розвитку ініціатив зі штучного інтелекту

Штучний інтелект як ключовий фактор майбутнього зростання й інновацій у сфері взаємодії з клієнтами 

Генеральний директор LG Electronics (LG) Вільям Чо вирушив у стратегічну ділову поїздку до багатого на технології західного регіону Сполучених Штатів, де працюють світові технологічні титани та динамічно розвиваються проєкти зі штучного інтелекту. Протягом свого тижневого візиту Чо зосередиться на таких ключових завданнях, як залучення провідних фахівців у галузі штучного інтелекту, донесення бачення та стратегії компанії до глобальних інвесторів і участь у впливовому саміті MS CEO. Ці кроки є невіддільною частиною комплексної стратегії LG, спрямованої на прискорення впровадження штучного інтелекту в усі сектори бізнесу.

Штучний інтелект як вирішальний каталізатор майбутнього зростання й інновацій у сфері взаємодії з клієнтами

Під час поїздки Чо прагне закріпити статус провідних експертів у галузі штучного інтелекту — сфері, яка наразі є критично важливою для індустрії. Він планує використати це як плацдарм для трансформації майбутнього бізнес-портфеля LG та революційної зміни обслуговування клієнтів.

Щорічно LG випускає на ринок близько 100 мільйонів продуктів. Враховуючи, що термін служби пристрою становить сім років, можна припустити, що зараз у світі використовується близько 700 мільйонів продуктів LG. Крім того, дані про використання, отримані від клієнтів, які взаємодіють з цими приладами, перевищують 700 мільярдів годин. Чо вважає, що цей величезний масив даних про використання допоможе прискорити прогрес LG у напрямі штучного інтелекту, а 700 мільйонів пристроїв функціонуватимуть не лише як точки контакту з клієнтами, але і як сервісні платформи.

«Штучний інтелект, хмарні технології та великі бази даних є новими можливостями для LG»

Чо розпочав свій маршрут із проведення технологічної конференції в Північній Америці 11-го числа в Купертіно, штат Каліфорнія. Ця програма спрямована на залучення найкращих спеціалістів з-за кордону. Серед ключових учасників були менеджери лабораторії штучного інтелекту LG і керівники різних підрозділів компанії, зокрема Пак Хьонг Сей, директор LG Home Entertainment Company; Еун Сок Хюн, директор LG Vehicle component Solutions Company; доктор Кім Бьонг Хун, технічний директор і виконавчий віцепрезидент; Кім Вон Бум, головний виконавчий директор і виконавчий віцепрезидент; та доктор Сокву Рі, голова Північноамериканського інноваційного центру LG.

Це цікаво:   LG зміцнює свої позиції на ринку комерційних систем опалення, вентиляції та кондиціонування

LG запросила приблизно 50 експертів зі штучного інтелекту, які працюють у великих технологічних компаніях і стартапах у районі затоки Сан-Франциско, а також докторантів із відомих університетів Північної Америки. Конференція була присвячена обговоренню бачення компанії, стратегії досліджень і розробок, а також майбутньої перспективи розвитку технології штучного інтелекту.

Чо заявив: «Перед обличчям трансформаційних зрушень, таких як електрифікація, сервітизація та диджиталізація, що охоплюють різні галузі, застосування штучного інтелекту, хмарних технологій і великих даних прокладає шлях до нових підходів і можливостей». Він додав: «Ці можливості відкривають для нас нові потенційні горизонти, враховуючи наш значний досвід і ключові технології».

Він також надав детальну інформацію про концепцію «лагідного» штучного інтелекту LG, яка була представлена на початку цього року на виставці CES 2024. Чо підкреслив, що штучний інтелект повинен використовуватися для того, щоб піклуватися про клієнтів і співпереживати їм, надавати їм відчутні переваги і покращувати якість обслуговування, і ця думка викликала глибокий резонанс серед присутніх.

Після цього він оголосив: «LG трансформується зі світового лідера в галузі побутової техніки та споживчої електроніки в «компанію розумних рішень для життя», яка розширює й пов’язує між собою різні клієнтські простори та досвіди». Він додав: «Я уявляю, як ми разом здійснюємо мрії, реалізуючи сміливі проєкти, сповнені оптимізму щодо світлого майбутнього та кращого життя».

Під час заходу технічний директор Кім Бьюн Хун виступив із презентаціями на теми «Зміна парадигми» й «Інноваційна дорожня карта LG на майбутнє», а віцепрезидент лабораторії штучного інтелекту Хан Ен Чжун розповів про «Повсякденне життя зі штучним інтелектом». Професори з Університету Південної Каліфорнії та Нью-Йоркського університету також виступили з доповідями на тему генеративного штучного інтелекту та робототехніки. Значний інтерес у відвідувачів викликала панельна дискусія на тему «Еволюція штучного інтелекту».

Це цікаво:   LG представляє новий кондиціонер серії DUALCOOL на виставці MCE 2024 в Мілані

Перехід від провідного виробника побутової техніки до компанії розумних рішень для життя

Другим пунктом порядку денного Чо було проведення презентації для інвесторів 13-го числа, де він поспілкувався з ключовими керівниками впливових світових інвестиційних компаній, що розташовані в Сан-Франциско. Його стратегія мала на меті показати трансформацію LG у повноцінну «компанію розумних рішень для життя». Цей перехід ґрунтується на розширенні бізнес-портфоліо компанії, що включає прискорення розвитку бізнесу B2B у таких сферах, як компоненти для електромобілів, системи опалення, вентиляції та кондиціонування, вбудована побутова техніка та рішення для цифрових вивісок. Розширення послуг на базі платформ, таких як webOS, і вихід на нові для LG ринки, такі як робототехніка та зарядки для електромобілів, також є важливою частиною цього плану трансформації.

Зокрема, Чо наголосив на тому, що LG активно бере участь у розробці та застосуванні штучного інтелекту у своїй бізнес-діяльності. Він підкреслив, що для надання клієнтам справжньої цінності та якісного досвіду більш важливим є створення конкретних точок взаємодії з клієнтами, ніж просто наявність досконалого штучного інтелекту.

У цьому контексті точки взаємодії з клієнтами LG, забезпечені 700 мільйонами пристроїв, що охоплюють різноманітні простори від будинків до транспортних засобів і комерційних приміщень, є значною перевагою, яка не має собі рівних серед інших світових компаній. Мета LG — впровадити «лагідний інтелект» у наше повсякденне життя, використовуючи численні реальні життєві дані та знання, щоб прискорити розробку штучного інтелекту, використовуючи свої пристрої як платформи для цього.

Пошук глобальних союзників у сфері штучного інтелекту та відкриття нових бізнес-можливостей на саміті MS CEO 

Чо також бере участь у MS CEO Summit — закритому заході, що проходить у Сіетлі, де розташована штаб-квартира Microsoft, протягом трьох днів, починаючи з 14-го числа. Цей саміт є майданчиком для керівників і представників провідних світових компаній для обговорення й обміну інформацією на різні теми, такі як економічне та бізнес-середовище й тенденції в галузі.

Це цікаво:   LG підкорює глядачів виставки CES 2024 на приголомшливій зоні демонстрації webOS

LG старанно працює над створенням можливостей штучного інтелекту світового класу, керуючись «стратегією 3B», яка фокусується на створенні внутрішніх можливостей або запозиченні та купівлі зовнішніх ресурсів. З огляду на розгалужену глобальну мережу контактів LG з клієнтами та володіння величезною кількістю різнопланових даних і знань про споживачів, можна очікувати, що можливості для майбутньої співпраці з глобально впливовими технологічними компаніями ставатимуть дедалі різноманітнішими.


Новини IT » Технології » Генеральний директор LG розпочав стратегічний візит до США для розвитку ініціатив зі штучного інтелекту

Опубліковано


Останні новини IT: