GlobalData: Huawei вчетверте очолила рейтинг рішень для віртуалізації мережевих функцій

GlobalData: Huawei вчетверте очолила рейтинг рішень для віртуалізації мережевих функцій

Четвертий рік поспіль телекомунікаційне хмарне рішення Huawei стає лідером у сфері інфраструктурної віртуалізації мережевих функцій (NFVI). Це рішення опубліковане у звіті міжнародної консалтингової компанії GlobalData під назвою «NFVI/телекомунікаційна хмарна інфраструктура: оцінка конкурентоспроможності середовища». Звіт оцінює міжнародних постачальників телекомунікаційних хмарних платформ із погляду архітектури, можливостей операторського рівня, менеджменту, динамки ринку, продуктивності та професійних сервісів.

Huawei's telco
Телекомунікаційне хмарне рішення Huawei посідає перше місце четвертий рік поспіль із максимальними результатами за всіма параметрами

У звіті йдеться про те, що телекомунікаційна хмарна архітектура має дозволити операторам автоматизувати мережеві функції, щоб вирішити проблеми, пов’язані зі зростанням трафіку. Внаслідок цього інфраструктурні платформи повинні забезпечувати продуктивність, надійність і масштабованість операторського рівня для мережевих функцій, розгорнутих у головних центрах обробки даних і мережевій периферії.

Документ підкреслює лідерську позицію Huawei у сфері телекомунікаційних хмарних рішень та внесок компанії у наданні операторам можливості інтеграції фізичних і віртуалізованих центрів обробки даних, оптимізацію сервісних платформ, застосування цінності IT-інфраструктури і поліпшення якості послуг. Загалом телекомунікаційне хмарне рішення Huawei вирізняється за наступними параметрами.

  • Архітектура. Подвійне рішення Huawei відповідає стандартам ETSI. Воно дозволяє плавну еволюцію від усіх шляхів до контейнерів завдяки одній детермінованій архітектурі. Також воно підтримує як віртуальні машини, так і контейнери та дозволяє застосовувати спільні мережеві ресурси і ресурси зберігання. Так, інвестиції операторів можуть бути повністю застосовані, а час розгортання послуг скорочується.
  • Можливості операторського рівня. Базована на основних технологіях, таких як програмна високопродуктивна структура, виявлення несправностей, міжрівневе розмежування несправностей та обхід сховища, платформа Huawei PaaS забезпечує користувацький досвід, VNF-оркестровку, високопродуктивну мережу та онлайн-оновлення, що виводить хмарні можливості на новий рівень.
  • Менеджмент. Huawei використовує уніфіковану платформу для управління інфраструктурою, яка вирізняється GUI-інтерфейсом, можливістю розгортання мережі одним кліком, автоматичним масштабуванням, гнучким плануванням й автоматичною безперервною інтеграцією та розгортанням програмного забезпечення. Це значно полегшує менеджмент, експлуатацію і технічне обслуговування мережі.
  • Динаміка ринку. Huawei активно робить свій внесок у формування стандартів у сфері хмарних телекомунікаційних послуг і функціонування організацій із відкритим вихідним кодом. Компанія є світовим лідером із розгортання таких послуг, постійно працюючи зі своїми партнерами над прискоренням віртуалізації та цифрової трансформації галузі.
Це цікаво:   Вживаний iPhone: смартфон із мінімальними витратами

Ми вступаємо в епоху 5.5G, коли постійно з’являються нові послуги та сценарії для їхнього застосування. Телекомунікаційна хмара як базова інфраструктура відіграє в ній вирішальну роль. Huawei продовжуватиме працювати над розвитком телекомунікаційних хмарних сервісів і комерційних практик, орієнтованих на 5.5G. Компанія прагне допомагати світовим операторам прискорювати впровадження інновацій у сфері послуг 5.5G, створювати конкурентні переваги та досягати успіху у бізнесі.


Новини IT » Прес-релізи » GlobalData: Huawei вчетверте очолила рейтинг рішень для віртуалізації мережевих функцій

Опубліковано


Останні новини IT: