LG заохочує молодь з інвалідністю здійснювати свої мрії на  Global IT Challenge 2023

LG заохочує молодь з інвалідністю здійснювати свої мрії на  Global IT Challenge 2023

Перший з 2019 року виїзний фінал GITC, що відбувся в Абу-Дабі, залучив майже 500 учасників із 18 країн

З 24 по 28 жовтня компанія LG Electronics (LG) організувала в Абу-Дабі, Об’єднані Арабські Емірати, фінал Global IT Challenge (GITC) 2023 для молоді з інвалідністю. На цьому успішному заході, який вперше за чотири роки відбувся в форматі офлайн, 461 молода особа з інвалідністю з 18 різних країн змагалися в шести різноманітних ІТ-випробуваннях.

Випробування включали челендж «eTool», що складався з двох частин, тест на вміння учасників створювати слайди презентації та послуговуватися електронними таблицями; челендж «eLifeMap» на оцінку здатності здійснювати пошук тексту та зображень в Інтернеті; челендж «eContent», що оцінював навички створення та редагування відео; та челендж «eCreative», що поставив перед учасниками завдання написати програму для безпілотного автомобіля та розробити ідею технології, що поліпшить якість життя людей з інвалідністю. 

GITC 2023, заснований в 2011 році з метою допомогти молодим людям з інвалідністю краще оволодіти інформаційно-комунікаційними технологіями (ІКТ) і підтримати їх на шляху розвитку впевненості та практичних навичок, необхідних для повноцінної участі в суспільстві, організували корпорація LG, Міністерство охорони здоров’я та соціального забезпечення Південної Кореї та Абу-Дабі, а також залучені компанією LG Zayed Higher Organization, ОАЕ, та оргкомітет GITC.

На сьогоднішній день в GITC взяли участь понад 5000 молодих людей з інвалідністю з 40 країн. Конкурс продовжує служити трампліном для молоді з інвалідністю, багато колишніх учасників розвивають кар’єру в ІТ та інших сферах бізнесу.

Історично більшість учасників GITC прибували з країн Азії, включаючи Південну Корею, Китай, В’єтнам і Таїланд. Однак цьогоріч GITC урізноманітнився та вперше прийняв молодь з країн Близького Сходу та Північної Африки, таких як Єгипет і Кенія.

Це цікаво:   Мінекономіки та Mastercard підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації політики «Зроблено в Україні»

Наприкінці напруженого п’ятиденного заходу загальним переможцем GITC 2023 був названий Мухаммад Наазір Данеш з Малайзії. Він виборов високі бали в усіх категоріях цьогорічного GITC.

Незважаючи на серйозні фізичні вади, Мухаммад Наазір Данеш ще з дитинства захоплювався сферою ІТ. Попри всі труднощі, у майбутньому він прагне стати ІТ-фахівцем. Вмотивований визнанням GITC, він сповнений рішучості наполегливо працювати, щоб реалізувати свою мрію.

«Ті, кого я зустрів, безцінними внесками прокладають мій шлях до того, щоб стати світовим ІТ-лідером, — поділився Мухаммад Наазір Данеш. — Це визнання є водночас честю та мотивацією втілювати свої мрії в майбутньому».

Під час заходу компанія LG представила учасникам конкурсу свій набір Universal UP Kit у спеціальному виставковому просторі поруч із місцем проведення випробувань. Набір, вперше представлений на виставці IFA 2023, являє собою колекцію інноваційних аксесуарів для побутової техніки та додаткових компонентів, розроблених з метою полегшити користування для кожного, незалежно від статі, віку чи інвалідності. Ті учасники GITC, які особисто випробували Universal UP Kit, дуже схвалювали нові інклюзивні рішення LG.

Крім того, компанія створила фотозону з гаслом бренду «Life’s Good», і навіть розповсюдила фірмові товари, що втілюють філософію бренду та основні цінності LG. GITC став провідною подією, що виразила значення «Life’s Good», адже всі учасники наполегливо працювали над тим, щоб пройти випробування, навіть коли стикалися зі складними завданнями. Компанія сподівається, що всі учасники GITC продовжуватимуть приймати сміливі виклики та з оптимізмом долатимуть будь-які труднощі, з якими зіткнуться в майбутньому. 

Компанія LG, як відповідальний глобальний корпоративний громадянин, продовжить розширювати можливості молоді з інвалідністю в усьому світі, підтримуючи такі ініціативи, як GITC. «GITC — ідеальна платформа для молодих людей з інвалідністю, які прагнуть спілкуватися зі світом за допомогою ІТ, долаючи бар’єри, що з’являються через здібності, релігію чи національність», — підсумував Юн Де Сік, старший віце-президент із зовнішніх зв’язків LG Electronics. «Ми продовжуватимемо підтримувати молодь з інвалідністю за допомогою GITC та заохочувати їх і надалі втілювати свої мрії».

Це цікаво:   Рішення LG для домашнього способу життя представляють комфорт і зручність на KBIS 2024

Новини IT » Прес-релізи » LG заохочує молодь з інвалідністю здійснювати свої мрії на  Global IT Challenge 2023

Опубліковано


Останні новини IT: