Компанія DOOGEE представляє в Україні новий бюджетний смартфон – N100

Компанія DOOGEE представляє в Україні новий бюджетний смартфон – N100

Ця новинка покликана повністю зламати всі стереотипи про те, яким має бути сучасний бюджетник.

Дизайн смартфона немов натякає на те, що його не буде соромно взяти з собою, навіть у «вищий світ». Величезний, фактично безрамковий дисплей, чудова обробка тильної панелі з візерунком під шкіру, харизматичні грані, обрамлення під метал та маса інших цікавих деталей. Не слухайте скептиків – зовнішність DOOGEE N100 виглядає куди дорожче вартості смартфону! Ця модель здатна підкреслити вашу індивідуальність.

Жоден сучасний смартфон неможливий без дійсно якісного дисплею. У DOOGEE подбали про те, щоб екран нового N100 не зміг розчарувати навіть вельми вимогливого користувача. Оцінюйте самі: діагональ 5,9 дюймів, відмінна роздільна здатність – 1080х2160 пікселів, неперевершена яскравість і контрастність, а ще дуже тонкі вертикальні рамки. Все це створює відчуття безмежності. Чим би ви не займалися – від банального набору повідомлень, до перегляду відео у високій роздільній здатності або відпочинком за новою захопливою грою, вам сподобаються можливості дисплею – картинка соковита і яскрава незалежно від умов.

«Серцем» системи є потужний 8-ядерний процесор MediaTek Helio P23 (MT6763T), тактова частота якого 2.5ГГц. Його доповнюють 4 ГБ оперативної пам’яті і графіка Mali G71MP2. Цього «заліза» досить для будь-яких навантажень без обмежень. Для зберігання контенту і встановлення додатків передбачено 64 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення зовнішнім накопичувачем ще на 256 ГБ.

Однією з дуже цікавих особливостей нового DOOGEE N100 є подвійна основна камера. Система об’єднує в собі основний 21Мп модуль Sony IMX230 з апертурою f / 2.0 і додатковий 8Мп модуль. Доповнюється цей «дует» подвійним світлодіодним спалахом і колосальною кількістю всіляких налаштувань / режимів зйомки. На ділі цього достатньо, щоб створити величезну і найголовніше – якісну бібліотеку з фото і відео, які будуть описувати ваше життя. Спробуйте – вам сподобається.

Це цікаво:   Як ефективно зрівняти попит та пропозицію: інфраструктура зарядки електромобілів для комерційних приміщень

Фронтальна камера – 8Мп.

Ви багато бачили бюджетних смартфонів з акумулятором, ємність якого 10 000 мА*год? Така батарея – одна з особливостей N100. «Компанію» їй становить потужний зарядний пристрій на 24W. Відмінна «формула», щоб забезпечити тривалу автономну роботу і швидке відновлення заряду.

Користувач отримає новинку під управлінням останньої версії операційної системи Android 9.0 Pie. За безпеку відповідає швидкий і точний сканер відбитків пальців, розташований на тильній панелі.

Відносно бездротових модулів та інтерфейсів, «під капотом» враховано все, що може знадобитися для життя у великому місті, в тому числі підтримка популярного в нашій країні 4G.

Про старт продажів DOOGEE N100 в Україні та орієнтовну вартості новинки буде повідомлено додатково.


Новини IT » Технології » Компанія DOOGEE представляє в Україні новий бюджетний смартфон – N100

Опубліковано


Останні новини IT: