Huawei відвантажила 200 млн смартфонів за 2019 рік у рекордно короткі терміни

Huawei відвантажила 200 млн смартфонів за 2019 рік у рекордно короткі терміни

Сьогодні підрозділ Huawei Consumer Business Group (CBG) оголосив про відвантаження 200 млн смартфонів за 2019 рік. Компанія досягла цього показника на 64 дні раніше порівняно з минулим роком. Зосередженість Huawei на впровадженні передових технологій та інноваційного дизайну, а також орієнтація на потреби користувачів посилили довіру і прихильність клієнтів у всьому світі.

У 2019 році компанія випустила низку інноваційних пристроїв, у тому числі відзначену багатьма нагородами серію Huawei P30. Ця лінійка смартфонів отримала визнання як найкращий камерофон та стала лідером у даній категорії. Серед нагород серії — відзнака асоціації EISA (Європейська асоціація журналів з аудіо- та відеотехніки). До її складу входять 55 найвідоміших журналів споживчої електроніки у світі, що назвали Huawei P30 Pro «Найкращим смартфоном 2019-2020 за версією EISA». Таким чином, компанія Huawei вже другий рік поспіль отримує нагороду в цій категорії.

Нещодавно випущений смартфон серії Huawei Mate 30 отримав високі оцінки експертів галузі. Пристрій оснащений флагманським процесором Kirin 990 5G SoC, провідною за версією DxOMark системою з чотирьох камер з підтримкою інноваційної камери SuperSensing Cine та футуристичного «гало»-дизайну.
Експертне співтовариство Android Authority назвало Huawei Mate 30 Pro «безпрецедентним флагманським смартфоном». Вебресурс GSMArena зазначив, що «цей смартфон оснащений найкращими революційними камерами, доступними наразі на ринку». Це ще раз підтверджує репутацію Huawei як лідера галузі.

Щоб відзначити цей рекорд, компанія Huawei оголосила про випуск у Китаї ювілейного Huawei Mate 30 Pro 5G. Лімітована версія смартфона буде оснащена 8 ГБ оперативної та 512 ГБ флеш-пам’яті. Huawei Mate 30 Pro 5G представлений у зеленому (Forest Green) та помаранчевому (Orange) кольорах корпусу з екошкіри. 

Це цікаво:   Технології для безпечної евакуації в місцях масового скупчення людей

Новини IT » Технології » Huawei відвантажила 200 млн смартфонів за 2019 рік у рекордно короткі терміни

Опубліковано


Останні новини IT: