Українські розробники презентували застосунок Bubibo для комплексного догляду за домашніми тваринами

Українські розробники презентували застосунок Bubibo для комплексного догляду за домашніми тваринами

Bubibo — перший український pet-tech продукт, що об’єднує носиків та петбатьків, пропонуючи відео уроки для навчання та розвитку, QR-адресник і онлайн-запис до ветеринара. 

«Застосунок Bubibo створений з любов’ю до усіх чотирилапих друзів. Це справжня екосистема для петбатьків, яка зробить догляд за носиками простішим, цікавішим і ефективнішим. Я впевнена, що якісні цифрові сервіси допоможуть вирішувати рутинні справи, аби більше часу залишалося на обійми замість хвилювань”,зазначила бренд лідерка та pet-експертка Bubibo Наталія Поліванчук.

Як пояснила Наталія Поліванчук, застосунок Bubibo — повноцінний суперасистент у догляді за своїми носиками. Тут є корисні in-app тренування, створені за участю експертних кінологів; можливість записатися до ветеринарів і грумерів; а ще є QR-адресник, щоб бути впевненим, що носик не загубиться. Все це — за один тап. Наразі послуга онлайн-запису доступна у Києві, а незабаром розшириться на інші міста України.

Bubibo пропонує понад 60 відеоуроків від професійних кінологів, а також поради з догляду та виховання. Як привчити цуценя до базових команд, чи відучити кусатися у грі, як використовувати клікер для дресирування, а також чому мурчик шаленіє від м’яти і навіть як правильно пестити улюбленця — усе це є у застосунку.

Також сервіс допоможе знайти тварину, якщо вона загубиться. Тут можна зареєструвати адресник з QR-кодом, де вказані контакти власника. Будь-хто, відсканувавши код, зможе отримати доступ до необхідної інформації, щоб повернути пухнастика додому, а власник  моментально отримає сповіщення про геопозицію носика.

Відомо, що один із засновників Bubibo – Самвел Акобян, який також є кофаундером першої в Україні електронної медичної системи Helsi. 

“Ми переосмислюємо галузь pet-tech, використовуючи технології та досвід, накопичений у побудові найбільшої медичної системи Helsi. Наша мета – зробити ветеринарну медицину такою ж доступною та зручною, як і людську. Ми даємо власникам тварин новий користувацький досвід та полегшуємо рутину догляду за носиками”, –  розповідає Самвел. 

Це цікаво:   Телевізор та роутер: як підібрати ідеальну пару? Радять експерти KIVI

Для повного доступу до переваг застосунку потрібно зареєструвати улюбленця, додати інформацію про нього та поведінкові особливості. Це дасть змогу отримувати персоналізовані поради та відеоуроки.

Сервіс уже можна завантажити на iOS та Android


Новини IT » Технології » Українські розробники презентували застосунок Bubibo для комплексного догляду за домашніми тваринами

Опубліковано


Останні новини IT: