Web Summit 2019: Huawei виділить мільярд доларів США в рамках програми заохочення розробників

Web Summit 2019: Huawei виділить мільярд доларів США в рамках програми заохочення розробників

 Huawei поділився подробицями щодо програми заохочення розробників (Developer Incentive Program) на міжнародній конференції Web Summit 2019 у Лісабоні. Компанія витратить один млрд доларів США, щоб підтримати розробників і створити розумну та інноваційну мобільну екосистему. Також Huawei анонсував значні вдосконалення в наборі інструментів для розробників Huawei Mobile Services Core & Capabilities, універсальному рішенні Huawei для додатків, нову функцію Quick App («Швидкий додаток») у Huawei AppGallery, глобальний запуск Huawei Ability Gallery, сервісів Huawei Video, Huawei Music тощо.

Developer Incentive Program від Huawei — одна з наймасштабніших програм фінансування розробок у світі. В її рамках Huawei інвестує 1 млрд доларів США для підтримки розробників, що сприятиме розвитку інноваційних рішень в усіх регіонах світу. Розробники зможуть отримати допомогу для маркетингу і бізнесу та інші переваги на всіх етапах життєвого циклу продукту.

«Huawei Mobile Services залучив уже 1,07 млн розробників. Ми націлені на пошук розробників, котрі поділяють бачення Huawei, для спільної побудови екосистеми. Ми хочемо переконатися, що жоден розробник не має перешкод для вступу до нашої програми, — прокоментував Джервіс Су (Jervis Su), віцепрезидент напряму мобільних сервісів підрозділу Huawei Consumer Business Group. — Ми прагнемо побудувати сприятливу для інновацій екосистему, де кожен розробник зможе долучитися до нас та стати невід’ємною частиною масштабного проекту. Нова ініціатива не лише заохочуватиме до інновацій в екосистемі Huawei, а й дозволить розробникам передбачати нові стадії розвитку інноваційних технологій».

Додатки HMS: високоякісні цифрові сервіси для всіх сценаріїв використання

Платформа Huawei Mobile Services включає такі цифрові сервіси, як магазин додатків AppGallery, Mobile Cloud («Мобільна хмара»), Themes («Теми»), Video («Відео»), Browser («Браузер»), Assistant («Асистент») тощо. Вона поєднує контент-партнерів, підтримуючи їх та забезпечуючи користувачам кращий та розумніший досвід взаємодії зі смартфонами Huawei.

Магазин додатків Huawei AppGallery попередньо встановлений на всіх пристроях Huawei. Кількість глобальних щомісячно активних користувачів уже сягнула 390 млн осіб, а число завантажень за рік становить 180 млрд разів. Huawei підтримує розробників додатків, щоб досягти спільного бізнес-успіху та продовжити розвивати цю платформу. Екосистема також повністю підтримує всі можливості виставлення рахунків, щоб надати розробникам різні опції для монетизації своїх додатків, у тому числі In-App Purchases («Покупки у додатку»), Subscriptions («Підписки») та Ad-funded («З показом реклами»).

Це цікаво:   Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка

До січня 2020 року Huawei Video з’явиться у понад 20 країнах, поєднавши контент-партнерів та користувачів. Сервіс Huawei Music доступний у 115 країнах/регіонах з понад 150 млн активних користувачів щомісяця.

Розширення набору інструментів HMS Core

Huawei Mobile Services Core надає найкращі можливості розвитку для понад 50 000 додатків у всьому світі. HMS Core — це набір інструментів для розробників від Huawei для підтримки та розширення функціональних можливостей різних пристроїв. Ці інструменти поєднуються, щоб забезпечити відмінний досвід користування пристроями Huawei.

HMS Core відкриває нові можливості в трьох категоріях: розвиток, зростання та монетизація. Вони дозволяють розробникам розкрити потенціал платформи Huawei Mobile Services у своїх проектах на повну. Планується, що наприкінці 2019 року компанія запустить 24 набори HMS Core. Також Huawei відкриває 55 сервісів та 997 API, що сприяють інноваційним розробкам.

«HMS Core допомагає розробникам додатків досягти швидкого розвитку, зростання та монетизації їхніх продуктів, — сказав Ма Чуанюн (Ma Chuanyong), директор напряму AI Business підрозділу Huawei Consumer Business Group. — Разом із розробниками ми прискорюємо свій темп, щоб надати користувачам високоякісний контент і сервіси. Постійно вдосконалюючись, ми прагнемо зробити HMS Core універсальним рішенням для ринку з підтримкою різноманітних можливостей для розробок».

Quick App — усі функції під рукою

Завдяки функції Quick App у Huawei AppGallery користувачі отримують доступ до улюблених додатків безпосередньо через AppGallery без необхідності їхнього попереднього встановлення. Раніше користувачам потрібно було спершу знайти додаток у вебмагазині, завантажити його на смартфон (використовуючи важливий простір для зберігання файлів) та окремо відкривати додаток. Quick App замінює всі ці кроки та спрощує процес до одного кліку. Користувачі можуть швидко зайти в додаток через Quick App, не витрачаючи час та обсяг пам’яті смартфона.

Це цікаво:   Штучний інтелект та екологічні аспекти, які найбільше впливають на центри обробки даних

Підключені цифрові сервіси через Huawei Ability Gallery

Huawei Ability Gallery перетворює смартфон у центральний елемент з доступом до всієї екосистеми. Застосовуючи принцип 1+8+N, Huawei Ability Gallery поєднує смартфон (1) з 8 пристроями (ПК, планшет, Vision, колонка, окуляри, годинник, телематика та навушники), щоб забезпечити безліч (N) сервісів та новий досвід для користувачів. Huawei Ability Gallery може поєднати всі ці пристрої (1+8+N) в єдиній екосистемі. До кінця 2019 року Huawei Ability Gallery підтримуватиме ще 2 смарт-карти в Huawei Assistant, у тому числі інформацію про акції у режимі реального часу та спортивні дані. В 2020 році до Huawei Assistant додаватимуться нові функції для розумних тревел-сценаріїв.


Новини IT » Технології » Web Summit 2019: Huawei виділить мільярд доларів США в рамках програми заохочення розробників

Опубліковано


Останні новини IT: