Стартує продаж сучасного    Smart TV PRESTIGIO D1 зі 100 телеканалами в пакеті назавжди!

Стартує продаж сучасного Smart TV PRESTIGIO D1 зі 100 телеканалами в пакеті назавжди!

АСБІС-Україна, один із найбільших на українському ринку дистриб’юторів споживчої електроніки, IT-продуктів, компонентів і рішень, оголошує про старт продажів інноваційного та безпрецедентно вигідного для телеглядачів рішення Prestigio D1, створеного в партнерстві з сервісом інтерактивного телебачення DivanTV. Рішення Prestigio D1 – це сучасний Smart TV зі 100 ТВ каналами назавжди всього за ціною телевізора. 

Дбаючи про зручність та бездоганний користувацький досвід, ТМ Prestigio спільно з DivanTV розробили продукт для тих, хто бажає придбати сучасну техніку для домашніх розваг і не турбуватись про додаткові рахунки. Закодований сигнал супутників – більше не проблема, адже купуючи телевізор Prestigio D1 користувачі отримують доступ до безлімітного** та безоплатного* користування 100 телеканалами у додатку DivanTV. 

«Купуючи рішення Prestigio D1, споживачі насамперед отримують не просто красиві “монітори”, а й те, що вони насправді люблять – свій улюблений контент у гарній якості. Комплексне рішення працює практично миттєво: придбав – вмикай у розетку – насолоджуйся. Переваги Prestigio D1 – очевидні: це звільнення від додаткових рахунків та заощадження часу, який відтепер можна провести разом із близькими за переглядом улюблених фільмів та шоу. І все це – за ціною одного телевізора», – коментує Генеральний Директор АСБІС Україна, Віталій Мельниченко.

Унікальна пропозиція від Prestigio та DivanTV вирішує питання перегляду  різноманітного і якісного телевізійного контенту, і разом із тим дозволяє оновити свій домашній телевізор. Таким чином, разом з рішенням Prestigio D1 ви не пропустите важливі новини та улюблені шоу та серіали. Потрібен лише доступ*** до інтернету! 

«Продукт Prestigio D1 здатний вирішити усі проблеми, які постають перед сучасним користувачем послуг телебачення. Обслуговування супутникових тарілок та завантаження різних додатків вже в минулому. Вам потрібно лише увімкнути телевізор та натиснути кнопку DivanTV на пульті – і насолоджуватись улюбленими шоу та серіалами», – відзначає Андрій Колодюк, засновник сервісу інтерактивного телебачення DivanTV.

Рішення Prestigio D1 представлене двома видами Smart TV:

  • Smart TV Prestigio D1 40″ – це FullHD зображення з дивовижною деталізацією, яскравими насиченими кольорами та якісним звуком за діагоналі 102 см та роздільної здатності 1920×1080.
  • Smart TV Prestigio D1 50″ – це 3840×2160 4K Ultra HD якість на великому екрані розміром 127 см із роздільною здатністю 3840×2160 для ефекту повного занурення.
Це цікаво:   «Повітряна тривога» 5.2 — нові важливі сповіщення, стихійні лиха

Телевізори оснащені трьома портами HDMI, двома USB-роз’ємами і 4 ТВ-тюнерами та мають повну функціональність звичайного телевізора. Обидві моделі мають доступ до Wi-Fi та працюють на операційній системі Android.

Вартість рішення:

  • Smart TV Prestigio D1 40″ + 100 ТВ-каналів безкоштовно* та назавжди** – 6 999₴;
  • Smart TV Prestigio D1 50″ + 100 ТВ-каналів безкоштовно* та назавжди** – 9 999₴.

Пропозиція вже доступна для замовлення  на сайті https://d1.prestigio.com/.


Новини IT » Технології » Стартує продаж сучасного Smart TV PRESTIGIO D1 зі 100 телеканалами в пакеті назавжди!

Опубліковано


Останні новини IT: