Huawei презентує смартфон Y6s: збільшений обсяг пам’яті, оновлений дизайн і поліпшені функції

Huawei презентує смартфон Y6s: збільшений обсяг пам’яті, оновлений дизайн і поліпшені функції

В Україні з’явиться новий бюджетний смартфон — Huawei Y6s

Компанія Huawei представляє нову модель лінійки бюджетних смартфонів — Huawei Y6s. Y6s забезпечує чудову продуктивність за помірну ціну для повсякденного користування і розваг. Смартфон буде доступний у двох класичних кольорах: Starry Black («Чорний») і Orchid Blue («Синій»). Усі користувачі, які придбають смартфон Huawei Y6s і підключать на ньому тарифний план SuperNet Pro від Vodafone Україна до 30 червня 2020 року, зможуть взяти участь в акції «Лови 400 грн на рахунок».

Збільшений обсяг пам’яті: збережіть усе найважливіше у смартфоні

Huawei Y6s має 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам’яті. Пристрій оснащений слотом для карти пам’яті до 512 ГБ. Завдяки файловій системі EROFS (Extendable Read-Only File System) збільшено швидкість зчитування даних. Також така система дозволяє заощаджувати до 2 ГБ пам’яті.

8-ядерний процесор + EMUI 9.1

Смартфон оснащений новим 8-ядерним процесором і працює на фірмовому інтерфейсі EMUI 9.1. Huawei Y6s очищає системний кеш у фоновому режимі. Коли у сховищі залишається менше 30% вільного місця, система нагадує про видалення непотрібних файлів для оптимізації роботи.

Привабливий дизайн

Huawei Y6s оснащений 6,09-дюймовим HD-дисплеєм з роздільною здатністю 1560×720. Фронтальна камера, датчик зовнішнього освітлення і надтонкий приймач розташовані в невеликому краплеподібному вирізі. Співвідношення екрана до корпусу становить приблизно 90%. Завдяки зменшеним боковим рамкам Huawei Y6s забезпечує комфортний перегляд контенту.

Y6s підтримує функцію Eye Comfort, щоб вберегти очі користувача від перевтоми.

13-мегапіксельна основна камера: чудові фотографії за будь-яких умов освітлення

13-мегапіксельна основна камера Huawei Y6s дозволяє робити якісні знімки. Об’єктив з діафрагмою f/1.8 забезпечує підвищену світлочутливість. Він пропускає на 50% більше світла порівняно зі стандартним об’єктивом f/2.2, яким оснащена більшість бюджетних моделей. Це дозволяє одержати високу якість і чіткість зображень в умовах слабкого освітлення.

Huawei SuperSound: якісне звучання при високій гучності

Це цікаво:   ASUS A3402WVA – 23,8-дюймовий моноблочний комп’ютер на новій апаратній платформі Intel®

Незважаючи на компактні розміри, Huawei Y6s відтворює потужне якісне аудіо. Технологія Huawei SuperSound підвищує максимальну гучність динаміка Huawei Y6s на 6 дБ і подвоює рівень звукового тиску.

Навіть при високій гучності якість звучання не погіршується. Особлива конструкція аудіосистеми разом з суперлінійним динаміком забезпечує звучання з глибокими басами. Крім того, Huawei Y6s має вбудовану антену для прослуховування FM-радіо без використання навушників і підтримує технологію Histen 5.0, яка поліпшує якість звучання.

Huawei Y6s оснащений акумулятором ємністю 3020 мА*год. Смартфон може програвати до 77 годин музики, забезпечує до 14 годин вебсерфінгу і до 16 годин відтворення відео.

Смартфон має функцію розблокування за допомогою розпізнавання обличчя і сканер відбитків пальців.

Ціна і доступність

Huawei Y6s доступний у всіх роздрібних мережах України. Рекомендована вартість новинки — 3 888 грн (3 ГБ + 32 ГБ).

Щоб взяти участь в акції «Лови 400 грн на рахунок» від Huawei та Vodafone Україна, необхідно придбати акційний смартфон Huawei Y6s і до 30 червня 2020 року підключитися до тарифного плану SuperNet Pro. Детальна інформація про акцію доступна за посиланням: 

https://www.vodafone.ua/shop/ua/lovi_dengi_na_schot.


Новини IT » Технології » Huawei презентує смартфон Y6s: збільшений обсяг пам’яті, оновлений дизайн і поліпшені функції

Опубліковано


Останні новини IT: