Huawei випускає новий гнучкий смартфон Huawei Mate Xs

Huawei випускає новий гнучкий смартфон Huawei Mate Xs

Розроблений на базі визнаного критиками Huawei Mate X, новий смартфон було вдосконалено завдяки потужнішому SoC та унікальному шарнірному механізму

Барселона, 24 лютого 2020 р. — Під час віртуальної прес-конференції TOGETHER, Connecting Possibilities підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) представив Huawei Mate Xs, нову модель революційного гнучкого смартфона Huawei Mate X. Оснащений новітніми технологіями, Huawei Mate Xs є провідним смартфоном бренда. Такі характеристики, як процесор 5G SoC Kirin 990 та поліпшений дизайн Falcon Wing («Крило сокола»), забезпечують високу продуктивність і чудовий користувацький досвід в обох режимах — смартфона та планшета.

«Huawei Mate X став нашою першою моделлю у категорії гнучких смартфонів і встановив стандарт для всієї галузі. Huawei Mate Xs підвищує планку завдяки ще потужнішим можливостям підключення та інтегрованому досвіду взаємодії з користувачем. Це найшвидший смартфон із підтримкою 5G у своєму класі», — сказав Річард Ю (Richard Yu), генеральний директор Huawei Consumer Business Group.

Розкрийте безмежні можливості

Huawei Mate Xs дарує неймовірний досвід перегляду FullView завдяки 8-дюймовому гнучкому дисплею з новим шарнірним механізмом. Уперше впроваджений для Huawei Mate Xs, дизайн Falcon Wing включає в себе понад 100 взаємопов’язаних деталей, які працюють в ідеальній гармонії. Нова технологія дозволяє покращити сприйняття зображення, гарантуючи безперебійну роботу одночасно в двох режимах.

Зроблений з металу на основі цирконію, оновлений шарнірний механізм є набагато надійнішим та забезпечує згин пристрою на 180 градусів. 

Huawei Mate Xs оснащено гнучким дисплеєм із інноваційною двошаровою полімерною структурою. Гнучкий дисплей виготовлений із застосуванням фірмової техніки Huawei, за якою два шари із полііміду скріплюються за допомогою прозорого клею. Цей унікальний матеріал забезпечує відмінну якість зображення, насиченість кольору та яскравість екрана, при цьому зберігаючи міцність дисплея. 

Це цікаво:   Максимум функцій у мінімальному розмірі: нове покоління модульних програмованих логічних контролерів (ПЛК) XC100 і XC200

Huawei Mate Xs у складеному вигляді являє собою потужний смартфон із двома екранами — 6,6-дюймовим основним і 6,38-дюймовим додатковим. У розгорнутому вигляді смартфон стає 8-дюймовим планшетом, який забезпечує неймовірний досвід перегляду у багатьох сценаріях, що не має аналогів серед інших смартфонів.

Huawei Mate Xs підтримує систему охолодження, розроблену для гнучких смартфонів. Вона працює на базі гнучкого графіту з мікроскопічними щілинами, які дозволяють йому складатися разом із пристроєм та рівномірно покривати всю площу смартфона для ефективного охолодження.

Розроблена спеціально для Huawei Mate Xs, антенна система 5G демонструє досягнення Huawei у галузі телекомунікаційних технологій. Антена забезпечує високошвидкісне та стабільне 5G-з’єднання.

Провідна продуктивність та підключення 5G

Huawei Mate Xs працює на базі передового процесора Huawei Kirin 990 5G. SoC включає в себе 8-ядерний центральний процесор, який складається з двох супервеликих ядер Cortex-A76, двох великих ядер Cortex-A76 та чотирьох Cortex-A55, що працюють на базовій частоті 2,86 ГГц. 

Обробку графіки забезпечує 16-ядерний графічний процесор Mali-G76, а проєктування ШІ здійснюється нейроморфним процесором, побудованим на архітектурі Huawei Da Vinci.

Kirin 990 5G SoC оснащено вбудованим 5G-модемом, що забезпечує вищу продуктивність та покращене 5G-підключення. SoC сумісний з мережами 2G, 3G, 4G, а також режимами 5G NSA і SA. Окрім того, SoC підтримує повний діапазон частот 5G та технологію Dual SIM Dual Standby, яка дозволяє одночасно використовувати 5G та 4G SIM-карти.

Huawei Mate Xs підтримує найкращу в своєму класі систему флагманських камер, що є візитною карткою компанії. Система Quad-камер SuperSensing Leica розташована вздовж бокової панелі смартфона. Вона включає 40-мегапіксельну основну камеру (ширококутна, діафрагма f/1.8), 16-мегапіксельну ультраширококутну камеру (діафрагма f/2.2), 8-мегапіксельну телефотокамеру (діафрагма f/2.4, OIS) та камеру 3D Depth Sensing. Система камер підтримує оптичну та ШІ-оптимізацію зображень для зйомки чітких фотографій, а також 30-кратний гібридний зум. Це система камер для різних сценаріїв зйомки зі значенням ISO 204800 для якісних фотографій в умовах слабкого освітлення.

Це цікаво:   Eaton представляє xIntegra – системну інженерію для центрів обробки даних

Huawei Mate Xs радикально змінює селфі, відкриваючи користувачам усі переваги системи Quad-камер, котра зазвичай використовується для фотографій з тильної сторони смартфона. Проте, просто розвернувши Huawei Mate Xs, користувачі можуть використовувати додатковий екран для зйомки селфі. Крім того, портретна зйомка стає ще більш інтерактивною. Об’єкт зйомки та фотограф працюють в унісон, щоб створити стилізовані та привабливі знімки.

Мультизадачність нового рівня

Huawei Mate Xs легко трансформується в збільшений цифровий екран. Згин фіксується за допомогою кнопки на боковій панелі.

Гнучкий смартфон підтримує багатовіконний режим Multi-Window, що дозволяє відображати поруч два додатки та одночасно взаємодіяти з ними. Текст, зображення та документи можна легко переміщувати, так само як і перетягувати контент із одного додатка до іншого.

Панель, розташована знизу екрана, дозволяє користувачам швидко запускати додатки. Коли два додатки відкриті одночасно, користувачі можуть запустити третій за допомогою функції «Плаваюче вікно» (Floating Window) для виконання простих завдань, таких як відповідь на текстове повідомлення, без виходу з поточних програм.

Huawei Mate Xs підтримує інтерфейс користувача EMUI 10.0.1 на базі операційної системи Android Open Source Project. Він забезпечує не лише покращену продуктивність та підвищену безпеку, а й підтримує функцію Multi-screen Collaboration («Сумісна робота на декількох екранах»), розроблену на базі розподіленої технології від Huawei. Вона стирає межі між пристроями Windows та Android. Завдяки цій революційній функції для декількох пристроїв користувачі можуть легко передавати файли з Huawei Mate Xs на ноутбук Huawei MateBook, а також керувати двома системами з одного дисплея.

Підтримка Huawei AppGallery

Huawei Mate Xs стане одним із перших пристроїв компанії з оновленим фірмовим магазином додатків Huawei AppGallery.

Huawei AppGallery відкриває доступ до високоякісних глобальних і популярних додатків та інноваційних можливостей, таких як екосистема HiAI від Huawei, для створення інтелектуальних додатків, можливостей підключення, медіа та безпеки.

Це цікаво:   Телевізори LG OLED evo отримують екологічну сертифікацію четвертий рік поспіль

Рекомендована ціна Huawei Mate Xs — 2 499 євро. Незабаром Huawei Mate Xs з’явиться і в Україні.


Новини IT » Технології » Huawei випускає новий гнучкий смартфон Huawei Mate Xs

Опубліковано


Останні новини IT: