LG представляє новий кондиціонер серії DUALCOOL на виставці MCE 2024 в Мілані

LG представляє новий кондиціонер серії DUALCOOL на виставці MCE 2024 в Мілані

Остання модель DUALCOOL вирізняється вишуканим дизайном, фірмовою системою DUAL Vane та функцією Soft Air, що підвищує рівень комфорту

LG Electronics (LG) представляє новий ефективний побутовий кондиціонер DUALCOOL™ на MCE 2024 — одній з найбільших європейських виставок систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, яка відбулась 12–15 березня в Мілані, Італія. Використовуючи новітні технології кондиціонування LG, включно з функцією підвищення комфорту Soft Air™, новий DUALCOOL забезпечує приємний мікроклімат у приміщенні цілий рік.

Завдяки своєму вишуканому дизайну та витонченому матовому покриттю новий кондиціонер LG DUALCOOL стане стильним доповненням до вашої оселі. Удосконалена модель оснащена подвійною вихідною конструкцією, яка забезпечує швидке, оптимізоване регулювання температури та м’який, непрямий потік повітря, який не дає користувачам змерзнути. Оснащений ефективним і надійним компресором Dual Inverter Heat Pump Compressor™, інноваційний кондиціонер LG надійно працює в будь-яку пору року та має рейтинг енергоефективності ЄС A+++.1

Комфортний потік повітря

Функція Soft Air, створена у відповідь на відгуки споживачів, дозволяє користувачам насолоджуватися індивідуальним охолодженням і заспокійливим непрямим потоком повітря. Коли функція активована, нижня лопать закривається, так що повітря виходить тільки через передній отвір. Замість того, щоб бути спрямованим на висоту сидіння або стояння, потік повітря рухається вниз від стелі забезпечуючи більш м’яке охолодження.

Використовуючи інноваційну систему DUAL Vane™, кондиціонер LG DUALCOOL направляє тепле або прохолодне повітря в різні боки для швидкого й ефективного регулювання температури. Дві незалежні лопаті допомагають збільшити дальність повітряного потоку до 22 метрів, що на 22 % більше порівняно з попередніми моделями. Він також перевершує кондиціонери з однією лопаттю на 23 % в охолодженні та на 6 % в обігріві.2  Крім того, новий кондиціонер надає перевагу комфорту користувача завдяки ефективному методу подачі повітряного потоку: під час охолодження повітря спрямовується вгору й назовні вище рівня голови, а під час обігріву — вниз, до підлоги.

Це цікаво:   LG розширює свій бізнес медичних пристроїв для корпоративних клієнтів

Остання модель DUALCOOL також оснащена датчиком розпізнавання людей Human Detection Sensor™, який визначає відстань між кондиціонером і людиною в приміщенні та відповідно змінює режим повітряного потоку (прямий або непрямий). Користувачі можуть налаштувати параметри датчика таким чином, щоб залежно від їхньої близькості до внутрішнього блоку DUALCOOL створював прямий, непрямий або сильний потік повітря.

Заощадження електроенергії

З огляду на постійне зростання цін на енергію в ЄС користувачі по всій Європі все частіше надають перевагу ефективності, шукаючи нові рішення для опалення, вентиляції та кондиціонування повітря для дому. Оснащений компресором із подвійним інверторним тепловим насосом, а також різними функціями інтелектуального управління енергією, кондиціонер DUALCOOL може допомогти знизити витрати на клімат-контроль у домі. Маючи оцінку A+++ за Європейським рейтингом енергоефективності (ErP), нова модель забезпечує ефективність протягом усього року з сезонним показником енергоефективності (SEER) 9,5 у режимі охолодження та 5,1 у режимі обігріву.1

Користувачі DUALCOOL можуть економити енергію, встановлюючи цільовий показник споживання електроенергії за допомогою функції kW Manager™. Завдяки додатку ThinQ™ можна контролювати енергоспоживання в режимі реального часу та отримувати сповіщення про перевищення встановленого цільового показника. Завдяки регулярному моніторингу використання електроенергії та аналізу інформації про роботу kW Manager здатний визначити найбільш енергоефективний діапазон роботи для різних ситуацій.

Датчик розпізнавання людей DUALCOOL автоматично переводить кондиціонер у енергоощадний режим, якщо в приміщенні нікого немає, що допомагає знизити експлуатаційні витрати. Водночас функція виявлення відчинених вікон також може запобігти втраті енергії, активуючи режим енергоощадження, якщо температура в приміщенні раптово підвищується або знижується.

Простий і зручний догляд за внутрішнім блоком

Зручна функція Auto Cleaning™ автоматично висушує внутрішній блок DUALCOOL, що забезпечує чистоту, видаляючи вологу та запобігаючи утворенню плісняви. Для підтримки чистоти всередині кондиціонера в холодні місяці року функція Freeze Cleaning™ розморожує теплообмінник, щоб ефективно видалити бактерії, пил, забруднення та неприємні запахи.

Це цікаво:   LG та Meta налагоджують співпрацю, щоб розширити бізнес XR

«Наш новий побутовий кондиціонер LG DUALCOOL створений для забезпечення оптимального комфорту в приміщенні в будь-яку пору року, — говорить Джеймс Лі, керівник підрозділу Air Solution компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. — LG прагне встановлювати нові стандарти у сфері домашнього клімат-контролю й буде постійно впроваджувати високоефективні й екологічні інновації в галузі опалення, вентиляції та кондиціонування повітря».

Відвідувачі виставки MCE 2024 з 12 по 15 березня ознайомилися з усіма новітніми рішеннями LG у галузі опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, включно з новим LG DUALCOOL, на стенді компанії (#U28/Z16, зала 5, Fiera Milano).

Новий кондиціонер LG DUALCOOL надійде в продаж в Італії у квітні, а згодом буде доступний і в інших країнах ЄС.


Новини IT » Технології » LG представляє новий кондиціонер серії DUALCOOL на виставці MCE 2024 в Мілані

Опубліковано


Останні новини IT: