В Україні з’явиться новий домашній 4G Wi-Fi-роутер Huawei B535

В Україні з’явиться новий домашній 4G Wi-Fi-роутер Huawei B535

Huawei B535

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) представив в Україні нову модель роутера — Huawei B535. Новинка вирізняється поліпшеною продуктивністю та зручністю у використанні: щоб забезпечити весь будинок або офіс фіксованим бездротовим широкосмуговим з’єднанням, у пристрій достатньо вставити звичайну SIM-карту 4G. 

Huawei B535 оснащено модемом LTE CAT-7 та чипом Balong 722, які підтримують максимальну швидкість завантаження даних до 300 Мбіт/с та відправки — до 100 Мбіт/с. Завдяки цьому роутер забезпечує вищу швидкість завантаження FHD-відео та відеодзвінків, файлів тощо. Окрім того, для стабільнішого з’єднання пристрій автоматично перемикається на менш завантажений канал. 

Вбудована подвійна високочутлива антена також забезпечує на 10% вищу швидкість завантаження порівняно з аналогами. Завдяки технології Dual-link Turbo роутер надає доступ до Wi-Fi з домашньої та мобільної мереж, а також провідне (1 Гбіт/с) та 4G (300 Мбіт/с) Wi-Fi-з’єднання. 

Huawei B535

Huawei B535 підтримує два частотні діапазони Wi-Fi — 2,4 ГГц і 5 ГГц, а також об’єднує їх в один видимий сигнал, забезпечуючи на 30% краще покриття. Завдяки цьому користувачі можуть насолоджуватися універсальним Wi-Fi без необхідності обирати найкращий сигнал вручну. Потужний дводіапазонний Wi-Fi-чипсет дозволяє обслуговувати до 64 пристроїв. 

Роутер також підтримує технологію Wi-Fi TX Beamforming (формування променя), яка дозволяє визначати пристрої та спрямовувати до них сигнал. Завдяки цьому швидкість завантаження зростає на 15% порівняно зі звичайними роутерами. 

Окрім того, 4 гігабітні LAN-порти (один із них — комбінований WAN/LAN) дозволяють підключити до роутера більше обладнання. 

Налаштування роутера є дуже простим і виконується в три кроки. Керування відбувається через додаток Huawei AI life, в якому, зокрема, можна налаштувати функцію батьківського контролю. Окрім того, через додаток можна запустити гостьову мережу та керувати іншими підключеними пристроями.  

Це цікаво:   Bose працює над флагманськими навушниками QuietComfort Ultra з ANC, ось як буде виглядати новинка

Роутер підтримує останню версію інтерфейсу WebUI, який дозволяє здійснювати 90% основних операцій у два кроки. Час відгуку інтерфейсу знижено до 800 мс.

Huawei B535 має сертифікацію EuroPriSe та відповідає стандартам GDPR (Загального положення про захист даних). Роутер буде доступний в Україні наприкінці червня 2020 р. за рекомендованою ціною 2 999 грн. 


Новини IT » Технології » В Україні з’явиться новий домашній 4G Wi-Fi-роутер Huawei B535

Опубліковано


Останні новини IT: