Huawei запускає перші в світі TWS-навушники з динамічною системою активного шумозаглушення

Huawei запускає перші в світі TWS-навушники з динамічною системою активного шумозаглушення

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) оголосив про запуск новітніх флагманських навушників типу TWS (True Wireless Stereo) — Huawei FreeBuds Pro. Повністю бездротові Huawei FreeBuds Pro — перші у світі навушники з інтелектуальною системою динамічного шумозаглушення та цьогорічний флагман серед аудіопристроїв Huawei.

Дизайн

Huawei створила нові Huawei FreeBuds Pro з урахуванням стилю та комфорту. Дотримуючись принципу мінімалізму, розробники прибрали всі непотрібні елементи дизайну, зберігши при цьому функціональність та стиль кожної деталі. 

Навушники Huawei FreeBuds Pro поставляються з силіконовими амбушурами трьох розмірів. У поєднанні з функцією визначення положення навушників у додатку Huawei AI Life такий дизайн забезпечує максимальний комфорт носіння. 

Крім того, нові Huawei FreeBuds Pro отримали гладенькі та стильні ніжки квадратної форми, які мінімізують зовнішній шум та містять важливі технічні компоненти. У вітрозахисній конструкції відсутні отвори для звукоприймача, що дозволяє знизити шум вітру. Це означає, що користувачам не заважатиме зовнішній шум навіть під час ходьби, бігу або їзди на велосипеді. Більш того, з навушниками Huawei FreeBuds Pro можна легко включити активне шумозаглушення, регулювати гучність, відповідати на дзвінки, а також відтворювати та перемикати пісні. Жести зрозумілі на інтуїтивному рівні — просто проведіть пальцем або торкніться конкретного місця на ніжці навушника. Huawei FreeBuds Pro можуть точно визначати звички користування, щоб мінімізувати реагування на помилкові дотики. 

Динамічне шумозаглушення 

В Huawei FreeBuds Pro звукоінженери Huawei додали кастомізовану динамічну підвіску між динаміком і динамічним драйвером. Вона імітує техніку, яку застосовують провідні виробники Hi-Fi, та стабілізує акустичну систему всього навушника, зменшуючи вібрації та забезпечуючи чіткий і чистий звук. Крім того, Huawei FreeBuds Pro підтримують нову функцію Dynamic EQ Adjustment, яка використовує дані із внутрішнього мікрофона, щоб автоматично оптимізувати звук для конкретного типу вуха користувача. 

Це цікаво:   Eaton представляє xIntegra – системну інженерію для центрів обробки даних

Порівняно із попередньою моделлю, шумозаглушення становить до 40 дБ. Ці закриті навушники дозволяють природно усувати звуки і фактори, що відволікають. Подвійні мікрофони, розташовані ззовні та усередині навушників, швидко розпізнають шуми довкола й автоматично перемикаються між трьома режимами шумозаглушення для ефективного усунення шумів — ультрарежимом (Ultra Mode), комфортним (Cozy Mode) та загальним (General Mode). Huawei FreeBuds Pro інтелектуально розпізнають умови навколишнього середовища і покращують шумозаглушення, де б ви не перебували — вдома, на прогулянці чи на залізничному вокзалі. При активному шумозаглушенні заряду акумулятора вистачає на 4,5 години, з вимкненою функцією — на цілих 7 годин без потреби підзарядки за допомогою зарядного кейса. Просто торкніться ніжки навушника, щоб увімкнути або вимкнути функцію шумозаглушення.

Крім того, Huawei FreeBuds Pro — перші у світі інтелектуальні Bluetooth-навушники із подвійною антеною. Кожен навушник Huawei FreeBuds Pro оснащено двома Bluetooth-антенами, що забезпечують 360° усеспрямованого покриття Bluetooth-сигналу для стабільнішого з’єднання.

Поєднання цифрового звучання і розумних функцій

Низка інтелектуальних функцій у нових Huawei FreeBuds Pro покращує користувацький досвід. При активації режимів Awareness Mode і Voice Mode застосовуються два мікрофони, щоб користувачі могли чітко чути звуки довкола, переходячи дорогу чи розмовляючи зі співбесідником. Подвійне підключення до ОС Android, iOS і Windows дозволяє користувачам легко перемикатися між пристроями без прив’язки до одного бренда.

Ціна і доступність

Huawei FreeBuds Pro представлені у трьох кольорах: «Чорному» (Carbon Black), «Білому» (Ceramic White) і «Сріблястому» (Sliver Frost). Інформація про доступність в Україні буде поширена пізніше.

Інформація про ціни:

МодельЦіна 
Huawei FreeBuds Pro199 €

Купити TWS навушники можна на сайті SoundMag.ua.


Новини IT » Технології » Huawei запускає перші в світі TWS-навушники з динамічною системою активного шумозаглушення

Опубліковано


Останні новини IT: